dilluns, 27 de maig del 2013

Torrelles a la final de la Copa Barcelona!!!!!

Aquest dissabte hem jugat el partit de tornada de quarts de final de la Copa Barcelona contra el JMJ. Com ja és habitual en els partits que juguem fora de casa, l'horari ens va en contra... i ens ha tocat matinar molt!!!!

Tot i l'avantatge del partit d'anada jugat a casa (3-0), havíem d'empatar 1 part com a mínim per passar l'eliminatòria. Ells havien convocat l'afició per poder remuntar, i el factor pista sempre és determinant. (La nostra pista no s'assembla a cap de les que hem visitat).

El partit no ha començat bé pel Torrelles, amb un gol molt desafortunat en els primers minuts que ha esperonat els jugadors del JMJ. Els nostres nanos han intentat una i altra vegada l'empat i han arribat molt més a la porteria contrària. Semblava que el marcador no s'havia de moure, però un gol del nostre gran jugador, el Martí, quan quedaven 26 segons per acabar la primera part ha significat el definitiu empat i el pas al torneig final de Masquefa. L'alegria s'ha desfermat (sobretot entre les famílies). Ha estat un moment de gran alegria per tots.

A la segona part, el JMJ ha tret l'orgull, ha atacat més i, tot i saber-se perdedors de l'eliminatòria han lluitat amb coratge. Han guanyat 1-0.

La tercera part ha estat molt igualada, amb moltes oportunitats pels dos equips, ells han marcat primer, i tot semblava ja definitiu quan la Carmina ha rubricat un gol espectacular (llàstima que no l'hagi vist la Mireia, ha estat de llibre... de traca i mocador!). Com a la primera part el gol ha estat in extremis (faltaven 16 segons!!). Ens van les emocions fortes.

Després d'una temporada de bojos, hem arribat a les finals de Masquefa!. Qui ens ho havia de dir després d'una primera fase tan desafortunada!. Aquest és un gran premi per uns nanos que entrenen i treballen dia a dia, i sobretot, que gaudeixen d'aquest esport!!.