divendres, 24 de maig del 2013

IMPORTANT: Convocatòria extrardinària reunió

Tal i com us vam informar a la darrera Assemblea de l,any passat, era prioritat de la Junta del club buscar solucions a les enormes deficiències que té l’actual instal·lació del CEM Can Coll. A tal efecte, a desembre de 2012 vam presentar una proposta a l’ajuntament on es detallava la situació de precarietat actual i s’analitzaven diferents alternatives per donar-hi solució i atenent la solució més econòmica es demanava la col·locació de tanques a la instal·lació de Can Roig per tal de poder traslladar algun dia d’entrenament setmanal i realitzar els partits de competició.

Passats 5 mesos des de la presentació de la proposta, la regidoria d’esports ens ha traslladat la negativa a la col·locació de les tanques a Can Roig amb justificacions les quals no compartim però, el que és més greu, sense donar-nos cap tipus de solució ni a curt ni a mig termini de la nostra problemàtica.

Per informar-vos en detall de tot plegat i per tal d’establir quines han de ser les actuacions que hem de dur a terme a partir d’ara us convoquem a una Assemblea extraordinària aquest proper dimarts 28 de maig a les 19:30h a la pista.

En d’altres ocasions hem demostrat el grau d’implicació de les famílies del club i del que podem aconseguir tots plegats, per això i per la importància d’aquesta assemblea en el futur de la nostra entitat, us demanem la màxima assistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada