Qui som

A principis del 2010 un grup de pares i mares vam constituir el Club Patí Torrelles. Un club esportiu que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense finalitat de lucre.

El Club Patí Torrelles té com a principal directriu: establir vincles entre el treball esportiu i el pedagògic que facin possible una influència mútua i necessària per fer una educació més esportiva i un esport més educador.

Per assolir-ho, ens marquem els següents objectius: 

Objectius per als nens i nenes:

- Beneficiar-se del potencial educatiu i formatiu del patinatge i l’Hoquei sobre patins per posar per endavant la participació per sobre de la competitivitat.

- Mantenir o millorar l’estat de salut mitjançant els hàbits de vida actius i saludables.

- Gaudir, divertir-se i entretenir-se. Potenciar els jocs motors.

- Permetre l’aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics, el desenvolupament de les diferents qualitats físiques així com transmetre hàbits, actituds i valors com la tolerància, el respecte als demés i a les regles del joc, els esforç de superació, la cooperació i la confiança.

- Potenciar el joc net i l’esportivitat.

Objectius per als entrenadors:

-
 Vetllar pel desenvolupament esportiu i educatiu dels nens

- Utilitzar l’estil positiu en la comunicació

- Valorar les bones actuacions i animar o dona instruccions davant els errors


Objectius per als pares i mares:

- Mostrar un grau d’interès i implicació adequat en la pràctica esportiva

- Assegurar-se de que practiquen l’esport de manera saludable

- Actuar com a models d’autocontrol per promoure la esportivitatHOQUEI PATINS

L’Hoquei sobre Patins és un esport d’equip practicat sobre patins de 4 rodes entre 2 equips de 5 jugadors cadascun, que consisteix en impulsar una bola amb l’estic cap a la porteria defensada per l’equip contrari per tal d’introduir-la-hi. 

D'aquest esport podem destacar moltes qualitats:

- Saludables:fonamentades en la rapidesa, l’agilitat i l’equilibri.

- Socials: el col·lectiu sobresurt de les individualitats i nens i nenes competeixen en equips mixtes fins els 14 anys, afavorint el companyerisme i la igualtat de gèneres.

- D'identitat: al tractar-se d’un esport que a Catalunya es practica des de gairebé 100 anys, estès per tot el territori i actualment esdevé una de les potències mundials indiscutibles d’aquest esport.

Quan començar?


Es considera important el temps d'aprenentatge en aquest esport, amb l'objectiu de adquirir una bona base de patinatge abans d'entrar en la pràctica de l'hoquei. En aquest sentit, és favorable la iniciació en aquest esport en edats molt petites, dels 3 als 6 anys. Totes les famílies de Torrelles amb nens i nenes en aquestes edats que estiguin interessades en demanar informació poden contactar amb el Club Patí Torrelles.