dimarts, 7 de maig del 2013

Crònica Martinenc- PB Ini B Torrelles


Aquest diumenge els nostres nens i nenes han disputat un partit molt important.
 
Era tot un repte, per primer cop arribaven a una eliminatòria, i havien de posar tot l'esforç i tota la concentració per fer un bon resultat i afrontar el partit de tornada a casa amb garanties.
 
El partit ha començat molt bé pel Torrelles, amb una primera part molt intensa i on s'ha pogut veure un gran joc d'equip. El resultat ha estat 0-4 amb gols de l'Aleix, el Martí i 2 de la Carmina, que ha fet un partidàs.
 
Tot semblava molt fàcil, però en la segona part ens ha tocat patir i de valent. El Martinenc ha sortit a totes i tot i el primer gol de la Carmina, han pogut capgirar el marcador i posar-se 2-1. Però el Torrelles ha sabut controlar el joc molt bé en els últims minuts de la part i ha acabat imposant-se amb un 2-3 amb gols de la Carmina i del Martí, aquest últim quan quedaven pocs segons per acabar.
 
Amb aquest resultat els nostres jugadors s'han crescut a la tercera part, sabent-se ja guanyadors del partit. Però en una eliminatòria s'ha de lluitar fins al final per aconseguir el millor resultat possible.
 
I això és el que han fet els jugadors, amb una tercera part de clar domini del Torrelles, sense gaires ocasions pel Martinenc, on el resultat ha estat 0-3 amb dos gols del Martí i un gran gol de l'Aleix.
 
Després d'aquest bon partit, ens queda la tornada a casa el proper diumenge a les 11:00h, on esperem que aquests nanos facin un gran paper i passin l'eliminatòria demostrant que milloren dia a dia.
 
AMUNT TORRELLES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada