dimarts, 14 de maig del 2013

El Torrelles PB Ini B a quarts de final de la Copa Barcelona!Aquest diumenge ens ha visitat el Martinenc per disputar el partit de tornada de l'eliminatòria de vuitèns de final de la Copa Barcelona. 
Amb una bona renda del partit d'anada disputat la passada setmana a la seva pista, els nostres nens i nenes en tenien prou amb empatar una part per passar a quarts. Però no ens hem de conformar només amb això, oi?. 
Els nostres jugadors han sortit a guanyar des del primer minut i el resultat ha estat contundent.
La primer part ha acabat amb un 3-0 amb 2 gols del Martí i un de la Carmina. La segona ha acabat exactament igual amb els mateixos golejadors. La tercera ha estat una mica més igualada i hem fet més rotacions a l'equip, acabant amb el resultat de 2-1, gols del Martí i del Max. Heu fet una molt bona feina nois!.
D'aquesta manera hem aconseguit el pase als quarts de final de la Copa Bacelona. El nostre proper rival és el JMJ de Barcelona, que s'ha imposat al Cerdanyola en una eliminatòria molt més igualada que la nostra (va guanyar a la seva pista 3-1 i va perdre a la del Cerdanyola 3-2).
Molta sort campions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada