EQUIPACIONS I MATERIAL ESPORTIU

EQUIPACIÓ OFICIAL CLUB PATÍ TORRELLES 2020 - 21:


Aquesta temporada estrenem nou proveïdor d'equipacions i estrenem la botiga on-line. A través d'ella trobareu tots els packs, equipacions i material de marxandatge del Club Patí Torrelles de la temporada 2020-21.

Feu clic a la botiga per accedir-hi.


LLOGUER DE PATINS D'INICIACIÓ:

Així mateix disposa d’un stock limitat de patins d’iniciació de segona mà que es poden llogar temporalment, aquests estan subjectes a disponibilitat i s’atendran per ordre de sol·licitud.

Informació i comandes patins de lloguer: 


PATINS I PROTECCIONS:

El club posa a disposició, un servei de compra de material nou per a la pràctica de l’hoquei. 

Informació i comandes d'equipació CPT: Marta Fuentes (tel. 692427326)  Es faran dues comandes al mes (a principis i el 15 del mes en curs) per agrupar peticions. 


MATERIAL I PROTECCIONS:

Benvolguts membres del Club Patí Torrelles, tal i com hem comentat en les Assemblees anuals, i responent a la inquietud dels pares i mares dels porters, us informem de com s'efectua la gestió del material dels porters del Club.

Com sabeu, quan un nen o nena ocupa la posició de porter, el Club li proporciona la primera equipació de forma gratuïta (Casc, guardes, guants i peto).


Aquesta equipació els ha de servir per algunes temporades ja que, de fet, els acostuma a anar gran (no hi ha gaire oferta de material per a porters petits).


Tal i com s'ha comunicat a través de les Assemblees, el Club proporcionarà recanvi d'aquest material fins a la categoria de Benjamí (sempre i quan no es pugui arreglar), prioritzant sempre la utilització de material que tinguem ja disponible (que hagi quedat petit a un altre porter, etc).


En cas que un nen o nena necessiti renovar el material de porter (Prebenjamí ini, Prebenjamí o Benjamí) i no es pugui aprofitar cap dels que tenim disponibles, la família pot triar dues opcions.


1. Comprar el material pel seu compte i assumir la totalitat de l'import (en aquest cas el material serà sempre propietat del porter/a).


2. Comprar el material a través del Club i rebre la subvenció de la part bàsica d'aquest material. EN AQUEST CAS LA COMANDA S'HA DE FER A TRAVÉS DE L'ENCARREGADA DE MATERIAL DEL CLUB: MARTA FUENTES.Aquesta segona opció implica que, un cop no li serveixi el material, aquest quedarà dipositat al Club.


La subvenció correspon a l'import del material bàsic de porter, si les famílies volen adquirir una equipació més cara, hauran d'assumir la resta de l'import.


L'import subvencionat és el següent:


Casc (80€)

Guants (90€)

Guardes (90€)

Peto (75€)Qualsevol comanda d'aquest material que no es faci a travès del Club, no rebrà la subvenció corresponent.