divendres, 10 de maig del 2013

Crònica final temporada Escola Fem


El Jordi, delegat de l’equip femení, ha fet una crònica final de temporada per jugadora, segons ell dintre de la “seva ignorància” del món de l’hoquei i amb tota la seva bona fe i carinyo.

Ainoha: ha estat en general molt be, intercanviant bones aturades amb algun gol que potser s’hagués pogut aturar. Cada vegada esta mes ben col·locada i guanyant rapidesa quan ha d’anar de pal a pal.

Àfrica: contundent, es una gran defensa que s’ha tingut que barallar amb nenes molt mes grans i rapides que ella. A mitja temporada ha començat a jugar a la banda i ha marcat més d’un gol. Li manca jugar amb el estic abaix. Molt disciplinada.

Carmina: a jugat a la banda, com a totes sempre lluitant amb nenes mes grans però ella acaba de fer 7 anys. Tècnicament fora de sèrie, es la Iniesta del Fem!. També a fet mes d un gol. Li manca velocitat que segur que guanyarà amb els anys.

Laia Linglet: potser que es la jugadora que li a costat més entrar en joc però no hem d’oblidar que es la més petita de l’equip, amb aquesta constància i bona voluntat anirà guanyant pes a l’equip. L’últim partit a Ribes ha estat el seu millor partit, enhorabona!

Laia Juan: golejadora, la seva velocitat ha fet que marqui moltíssims gols, però moltes vegades li han parat els peus nenes mes grans i fortes. En aquestes situacions es quan ella s’ha anat amagant. Li falta caràcter amb defensa, tot i això gran temporada.

Laia Vidal: A mida q vagi competint anirà agafant confiança i anirà millorant en els partits, ja que hem observat que ha estat millor i més forta, entrenant que jugant. Te molt caràcter i estem segurs que quan l’acabi de treure,  li farà ser una gran guanyadora

Neus: a partir de ¾ de  temporada ha sigut el descobriment de la entrenadora jugant de defensa, i la hem destacat a moltes crònica. Falta aprendre a aguantar la posició

Un 10 per el escola fem!! Moltes felicitats per la vostra primera temporada en competició


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada