dimarts, 21 de maig del 2013

Continuen els bons resultats del Prebenjamí Iniciació B

Aquest passat dissabte el prebenjamí iniciació B ha disputat el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final de la copa Barcelona contra el JMJ.

El partit ha començat amb molta emoció, el Torrelles ha sortit a l'atac, amb moltes oportunitats, però el gol ha trigat a arribar gràcies a la feina del porter del JMJ. Finalment, la qualitat del nostre equip ha quedat palesa amb un gran gol del Martí. Amb aquest resultat, el JMJ ha tingut una bona oportunitat per empatar, però una gran aturada del Pau ho ha impedit. Tot seguit hem passat d'un possible empat al segon gol del Martí, que ha sentenciat la primera part.

La segona part ha continuat amb el mateix guió, moltes oportunitats pel Torrelles, que ara amb mes tranquil.litat, ha aconseguit materialitzar amb dos gols, un del Martí, i un altre de la Carmina.

Tot i haver guanyat les dues primeres parts, el partit no ha baixat en intensitat, ja que tractant-se d'una eliminatòria a doble partit, s'ha d'intent al guanyar totes les parts per afrontar la tornada amb la màxima tranquil.litat. D'aquesta part cal destacar el bon paper del Nicolàs, marcant el primer gol i fent un molt bon partit. El marcador final ha estat de nou un 2-0, amb un gol del nostre golejador, el Martí.

En general els jugadors han fet un molt bon partit, un gran joc d'equip, bones passades, bona defensa, bones aturades i moltes oportunitats de gol.

Destaquem també la bona feina del nostre entrenador durant tot aquest any. Tot i les dificultats del calendari de la primera ronda, ha sabut inculcar als nens una disciplina de joc i d'equip que mica en mica comença a donar els fruits.

Ja només queda un últim esforç per arribar a les finals que es disputaran el 8 i 9 de juny a Masquefa.

Molts ànims i força pels nostres jugadors!