dimecres, 17 de setembre del 2014

SEGONES EQUIPACIONS

Tal i com ja us vam comunicar en finalitzar la passada temporada, enguany és obligatori que tots els nens i nenes (excepte els porters) tinguin, a més de la primera equipació groga, una segona equipació blava, ja que, per normativa, hem de canviar la samarreta si l'equip visitant va de groc com nosaltres.

Aquestes segones equipacions són OBLIGATÒRIES per a tots els partits jugats a casa (per si de cas), però us recomenem portar-les sempre en tots els partits, tant a casa com a fora.

Aquest divendres 19 de setembre, estaran disponibles totes les equipacions demanades fins ara. Recordeu que heu de fer efectiu el pagament del seu import abans de recollir-les.

Per a les famílies que no van fer la comanda al seu moment, els recordem que és OBLIGATORI tenir aquesta segona equipació, i que han de fer la comanda el més aviat possible a l'encarregada de l'equipació.

Mari Guzmán
Tel. 617251988
materialhoqueicptorrelles@gmail.com

Pel que fa a les equipacions oficials grogues, les comandes fetes estaran disponibles la propera setmana. Si algú no ha fet la comanda o la samarreta vella s'ha fet malbé o ha quedat petita, poseu-vos en contacte amb la Mari Guzmán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada