dissabte, 6 de setembre del 2014

OBRES A LA PISTA DE CAN ROIG

A continuació us informem de l'estat actual de les obres a les pistes de Can Roig, i del seguiment que se n'ha fet des del Club durant l'estiu:

 
Fa un parell de dies ens varem reunir amb la Regidoria d’esports on ens van comunicar que les tanques de la pista coberta es començaran a col·locar el dia 15, i poden tardar entre 7 i 10 dies, i que esperen que les tasques d’acondicionament del frontó permetin la seva utilització abans. Per altra banda es comprometen a anar informant puntualment de l’evolució de les obres.
 
Des de la Junta del club lamentem molt l’actuació de l’administració en l’incompliment de les dates perquè no entenem com un projecte que està aprovat des de principis d’any no són capaços d’arribar a temps en un termini de més de mig any. També perquè fins al darrer moment no se’ns ha comunicat el retard en les obres, el dia 5 d’agost se’ns comunicava que tot estaria a temps i el 25 de setembre que en un 99% el frontó es podria utilitzar. Tot això cal afegir-li que els representants del club no hem parat, des del més d’abril i intensament en els mesos de juny, juliol i agost, de recordar-lis que no s’estaven fent les actuacions correctament per arribar a temps al dia 1 de setembre.
 
Fruït d’aquest malestar, varem fer arribar aquesta carta al regidor d’esports, que us reproduïm a continuació:    
 
Carta oberta a la regidoría d’esports de Torrelles
 
Després de gairebé dos anys reclamant una instal·lació digna, no ens importa continuar uns dies més a la instal·lació de Can Coll, aquest no es el fet.
També som comprensius en el fet que en qualsevol obra o reforma sorgeixen imprevistos que poden modificar els temps i les actuacions plantejades en un principi. El que no podem entendre es que una obra planificada a principis d'any no s'hagi planificat amb l'antelació suficient ni avançat res en períodes on es podia haver fet, com Setmana Santa, tal i com els hi vam reclamar en el mes de març!!!
En tot moment hem adreçat la nostra preocupació i ens hem posat a la  seva disposició per ajudar en desenes de comunicacions amb el regidor i el tècnic d’esports. Durant el mes de juny ens van assegurar que tot estaria a punt per mitjans d'agost. Les comunicacions no contestades durant el mes de juliol ja feien preveure que la cosa no anava com havia d'anar. A 10 dies del començament la gran sorpresa!, no tindrem la instal·lació de Can Roig fins a mitjans de setembre. I el súmmum de la ineficiència és quan els hi reclamem insistentment que almenys tinguin el frontó a punt per tal de no modificar els nostres calendaris i ens diuen que anirà molt just i que faran tot el possible però no ens asseguren res, i a dos dies de començar la temporada ens diuen que tampoc podrem utilitzar el frontó fins el dia 20!!!
Sort que havia d'anar just!!!
No es tracta de continuar uns dies més a Can Coll, tampoc el fet de retocar els calendaris que tant han costat de fer, doncs estem segurs que serà provisional i finalment gaudirem d'unes instal·lacions dignes. Del que es tracta és de que estem farts de la ineficiència, la ineficàcia i la pèssima gestió de tota l'àrea d'esports de l'ajuntament de Torrelles. La llista d,actuacions llastimoses d'aquesta regidoria es realment extensa.
Cal que algú reflexioni i posi solució a la nefasta gestió en matèria d'esports. El poble de Torrelles no s'ho mereix, les entitats esportives de Torrelles no s'ho mereixen.
 
Club Patí Torrelles

2 comentaris:

  1. El regidor d'esports ha de dimitir immediatament com a màxim responsable de tota la nefasta actuació duta a terme per l'Ajuntament. ELL MATEIX ES VA COMPROMETRE A FER-HO SI EL DIA 15 NO ESTAVEN LES OBRES EN ELS TERMINIS FIXATS.
    Així doncs, HA DE COMPLIR LA SEVA PARAULA I RENUNCIAR AL CÀRREC. No calen excuses.
    D'altra banda també ha quedat palesa la manca de professionalitat i dedicació del tècnic d'esports i ha de seguir el mateix camí.
    El nostre poble mereix un ajuntament en el que confiar. El més joves mereixen un ajuntament que vetlli per ells. Fer esport es molt més que donar cops a una pilota.
    Està joc la seva formació i el seu desenvolupament humà i això val més que qualsevol alcalde o regidor de fireta com els que tenim.
    Més tard o d'hora arribaran les eleccions.

    ResponElimina
  2. Em sembla lamentable i preocupant veure com som governats per un consistori incompetent. Poble i Pogrés? ha, ha... Ni pogressem ni fem poble. Mentides i enganys són el seu dia a dia. Van córrer molt el novembre a publicar a tot color, en el folletó del poble, que ells apostaven pels esports d'equip. Van tenir la barra de presentar-nos un pla d'acció en tres fases i amb dates. La primera era pel primer semestre d'enguany. Arribava el juny i res de res. Han tingut juliol i agost per començar i enllestir el que havíen d'haver fet en 6 mesos i clar... res de res...

    Són uns incompetents que no mereixen seguir governant el destí dels Torrellencs. Les seves males pràctiques no fan més que perjudicar als nois i noies que volen practicar dignament un esport. A banda de la mala imatge que Torrelles, com a poble, dona a tots els equips que ens visiten.

    Ara tocarà, un cop més, creure en unes promeses i unes paraules en les que, malauradament, no confiem.

    Senyors, treballin pel poble i si no un altre vegada no es presentin a les eleccions!

    ResponElimina