diumenge, 21 de setembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 1

PREBENJAMÍ INICIACIÓ 1 - SANT JOSEP (SANT SADURNÍ) 2

Primer partit del prebenjami iniciació sota un sol de justícia contra el Sant Josep. Després d,un inici molt igualat, uns error defensius van provocar els gols visitants, 0 a 3. La segona part molt ben jugada per els nostres nanos va acabar amb un 2 a 1 i tot per decidir a la tercera part. Un inici amb molts desajustos en les posicions van fer pujar un 0 a 3 molt aviat, i tot i la millora a mesura que passaven els minuts i les clares ocasions el marcador no es va moure.
Derrota 1 a 2, molt per millorar però de segur que aquest equip donarà un salt endavant i recollirà bons resultats aviats.
Endavant nois!

CH RIPOLLET-MINIFEM TORRELLLES: 0-3     (0-8) (0-3) (0-6)

Victòria per debutar a la lliga del  Minifem davant un equip del Ripollet  format bàsicament  amb nenes molt petites que jugaven el seu primer partit oficial en un campionat.

Després dels primers cinc minuts on el marcador ja guanyavem per 5  a  0 l'entrenadora  ha decidit, amb  bon criteri, que el  més important  ja no era guanyar a l'adversari: nosaltres erem clarament molt  superiors i ha optat per donar minuts a totes les judadores, potenciar la técnica i els passes més que humillar al Ripollet amb una golejada històrica.

A partir d´aquí el partit ha fet un tomb, les jugadores del Ripollet lluitaven però amb l'excepció d´una jugadora mes veterana que tenien, les altres no  oferien cap perill, i en les poques ocasions que han arribat a la nostre porteria les hem aturat sense problemes.

Malgrat jugar en una pista gran les noies han fet un partit seriós, han mantingut la concentració i el domini de la pilota. Gairebé totes les jugadores han marcat algún gol, totes ho han fet bé, tan el bloc que continua de l'any passat (Blanca,Laia,Mar i Nuria) con les dues noves incorporacions (Gina,Neus).Esperem poder mantenir aquest bon inici i guanyar el proper partit a casa contra el Palau un rival del mateix nivell tecnic on podrem mesurar  les nostres forces.

Per acabar, hem de felicitar al Ripollet perque malgrat tot han mantigut les ganes de lluitar fins l´ultim xiulet de l'arbitre.

Felicitats noies i endavant !!!

PREBENJAMÍ A 3 - NOIA FREIXENET 1

Gran partit el que ens va oferir el Prebenjamí A. Arrancava la temporada i no podiem iniciar-la de millor manera que guanyant a un dels equips més forts del campionat, el Noia.

(2-2) en una primera part molt igualada. (5-1) contundent en una segona part vibrant i elèctrica, i (2-0) en una tercera part molt renyida.

Primer partit i primera victòria..El més important, però, retrobar d nou les bones sensacions que aquest equip ens va oferir en la temporada anterior.

BENJAMÍ B 4 - JESUÏTES DE CASP 4

Primer partido de la temporada del Benjamí B. Domingo 21de sept. 17:45, se incorporan a nuestro equipo Martí y Max que, después de jugar un partido anterior se incorporan con toda su fuerza y coraje. Gracias campeones!!!!!

Primera parte en la que cada uno de los jugadores se entregan después de un duro veranito y aún así espectacular!!!!! 3-0.

Segunda parte bastante más reñda, pues teníamos a los contrarios un poquito nerviosos, nosotros que bajamos la guardia y nos caen dos goles seguidos...

Y la anécdota del partido tras el pitido final Gooolllll del torrelles....el árbitro nos puntua el gol, pero los padres del equipo contrario puntualizaron que estaba fuera de tiempo, acto seguido nos lo anularon quedando así 4-4. Nuestro entrenador con toda su entrega y dedicacion luchó por ello. Pero en fin aqui estamos cargando fuerza y energia para los siguientes. AUPAAAA TORRELLAS...