dimecres, 17 de setembre del 2014

NOTÍCIA OBRES

Ahir, després d’insistir intensament en les darreres setmanes, l’ajuntament ens va fer saber que probablement en 10 dies podrem utilitzar el frontó i que les tanques de Can Roig estaran a primers d’octubre. Us reproduïm correu rebut integrament al final de la notícia.

Des de la Junta portem un desgast enorme en els darrers mesos pressionant per tal de que estiguin enllestides les instal·lacions al mes aviat possible. Som conscients del neguit de totes les famílies ateses les poques informacions que hem pogut donar fins ara, però venen motivades per les respostes, poques i amb previsions que no s’han acomplert, que hem anat rebent per part de la Regidoria d'Esports, us adjuntem, a més del correu rebut ahir, correus enviats els dies 5 d’agost i 28 d’agost, on ens diuen que tot estarà ok en el primer i que hi haurà un retard en el segon.

Hauriem de fer cas a les informacions rebudes per part del 'Ajuntament i esperar que tot estigui enllestit en dos o tres setmanes però ni els antecedents ni la seva credibilitat fan pensar que aquest cop si es compleixin les seves previsions. Per tot, us convoquem a reunió a la pista el proper divendres 19 a les 18h, per informar de les accions dutes a terme i fer propostes conjuntes que ens permetin accelerar la finalització de les obres.


Correu rebut el dia 5 d'agost de 2014

Bon dia,

Les obres es van desenvolupant segons la previsió, estem treballant per poder acomplir els terminis, vosaltres podeu treballar i planificar la propera temporada, i a partir del dia 18 d'agost ens veiem per treballar més sobre el terreny i anar tancant temes.

Moltes gràcies.

Josep Roig Pi
Regidor d'Esports i Joventut
Ajuntament de Torrelles de Llobregat


Correu rebut el dia 28 d'agost de 2014


Bon dia,

Avui i després de les converses amb el cap de brigada que porta tot el tema de les obres del frontó us podem confirmar que durant els primers 15 dies de setembre no es podrà fer servir la instal·lació. Ens sap molt de greu no poder ajudar en aquest sentit, esperem que tot vagi amb normalitat i cap a l’inici de temporada, el cap de setmana del 20 de setembre, es pugui jugar al poliesportiu de Can Roig i es pugui utilitzar el frontó.

Això vol dir que durant el mes de setembre i fins que no s’aprovi la finalització de les obres. no es pot fer activitat a la instal·lació .

El dimarts dia 2 de setembre tenim programada una reunió informativa per poder-ho aclarir tot.

Alberto Sobrin Cabero
Departament d’Esports
Ajuntament de Torrelles de Llobregat



Correu rebut el dia 16 de setembre de 2014

Bon dia,

T’hem trucat per parlar amb tu i explicar-te la situació actual de les obres a Can Roig. Le remodelació constava de les millores en el poliesportiu del terra de la pista, de l’entrada per el Torrent de Can Xicarró, de l’adequació de la pista del frontó a la mateixa instal·lació, posar tanques d’hoquei i posar uns mòduls que puguin fer de vestidors. També estem adequant un magatzem per poder encabir el vostre material.

Ara mateix la situació es la següent;

El terra de la pista es queda en el color que tenia abans, es a dir el vermell. S’està pintant les línies ( la d’hoquei de color blau per diferenciar amb les existents)

S’ha arreglat la junta central de la pista.

S’ha asfaltat l’entrada i el terra a on es posarà les mòduls de vestidors i s’ha fet el canvi del depòsit de gasoil i totes les millores per poder fer la instal·lació del mateixos mòduls.

S’està aixecant un mur al voltant del camí que va cap el frontó per poder fer un tancament de l’entrada de Can Xicarró.

Al frontó s’ha obert tota l’entrada per poder ficar a dins les maquines per col·locar les llums i per netejar quan toqui i s’està fent una escala per poder baixar des de el camí que va per dins de la instal·lació, esperem que a finals de la setmana que ve ja es pugui fer servir el frontó sense les llums.

En les mateixes dates ens portaran tant les tanques com les vestidors i tenim el compromís de la casa d’iniciar la seva col·locació a finals de mes.

La setmana que ve ja tindreu el magatzem amb clau i net per poder portar el vostre material.

A la reunió que van tenir amb vosaltres ja van comentar que els terminis s’estaven allargant i que provablement ens aniríem a principi del mes d’octubre i els tècnics treballant per que sigui així, sempre contant que es pot enrederir una mica mes l’obra.

Alberto Sobrin Cabero
Departament d’Esports
Ajuntament de Torrelles de Llobregat



1 comentari:

  1. quins inútils! I el regidor ja ni dona la cara. No va prometre marxar del poble si no es complíen els terminis? MARXA JA!! Inútils, mentiders i covards.

    ResponElimina