dilluns, 29 de setembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 2

VILAFRANCA 3 - BENJAMÍ A 9

Primer partit de la temporada i primera victòria del Benjamí A a casa del Vilafranca.

La primera part els nanos de Torrelles han donat un bon espectacle tant a nivell individual com d'equip, posant en pràctica les noves disposicions tàctiques que estan aprenent en els entrenaments. (2-7).

La segona part no sabem si, fruit del cansament, o bé per un excés de confiança, no s'ha jugat tan bé com s'espera d'aquest equip, però en cap cas s'ha vist perillar la nostra victòria.

3 - 9, resultat final i justa victòria.

Moltes felicitats nois i noies. Endavant Torrelles!!

TORDERA 1 – BENJAMÍ FEMENÍ 14

Un partit d’equip. Un partit gaudit. Un partit guanyat.

L’equip amb el seu joc a la pista no ens ha recordat en cap moment, el dia plujós que feia fora del pavelló.

Totes les nenes han passat la pilota, s’han col•locat a la pista, han lluitat i han marcat. TOTES.

Els crits d’ànims des de la banqueta de la Mireia “molt bé, noies”, una i una altra vegada podrien ser un bon resum del que hem vist aquesta tarda.

El resultat 1-14 (0-8 a la primera part ; 1-6 a la segona part) ja indica que les nenes del Tordera eren inferiors a les nenes del Torrelles. Però, certament, el resultat, la diferència de gols, no ha estat el més important.

Per a les nenes del Benjamí Femení, per a l’entrenadora i per a tots els que les acompanyàvem ha estat un moment dolç en una temporada que sembla que no es preveu fàcil.

Assaborim-lo.

MINIFEM 3 - PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS 3

(0-0) (1-1) (1-1)

En la primera part els dos equips van lluitar molt i no van arribar a marcar cap dels dos. En la segona part la cosa va estar molt intensa i vibrant, vam patir fins al final, però no vam poder sortir de l'empat; i la tercera part el torrelles va avançar-se en el marcador, però el Palau va tornar a empatar i així es va quedar el marcador fins al final del partit. Molt igualat i intens.

PREBENJAMÍ B 3 - SANT JOSEP DE SANT SADURNÍ 1

(3-0) (0-0) (1-0)

Primer partit de la temporada per al Prebenjamí B i, d'inici, tota una incògnita.

Era el primer dia que podíem veure l'equip amb el seu entrenador d'enguany, l'Ignasi, i el resultat no podia ser millor.

Els nanos han fet un gran partit, fent un bon joc d'equip des del primer minut, amb passades i molt bona defensa.

El partit s'ha posat de cara ben aviat, amb una primera part de clar domini del Torrelles. El resultat encara hauria estat més clar si no fos pel gran porter de l'equip rival, que amb les seves intervencions ha evitat més d'un gol clar del nostre equip.

La segona part ha estat més igualada, amb molt bona feina de les defenses i els porters, que han fet que el marcador no es mogués.

El Torrelles ha sortit a la pista a guanyar el partit, i en la tercera part ha sentenciat.

Molt bones sensacions d'aquest equip, que amb un bon director d'orquestra, pot executar bones melodies.

Endavant Torrelles!!!!

VILAFRANCA 3 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ 0

Emocionant partit el que ens ha ofert l'equip del prebenjamí iniciació A en la seva visita a Vilafranca.
El resultat final no reflexa les bones sensacions i la millora que se li ha vist a l 'equip respecte el partit de la setmana passada. Un triple 3-2 ha estat el resultat final.

Al principi de la primera part l'equip ha sortit molt connectat i de seguida ens hem avançat a marcador, però algunes errades defensives han fet donar la volta al resultat.
A la segona part, un cop de mala sort ha fet que ens fèssin un gol a l'últim segon que ens ha fet perdre el partit.

La tercera part era un pur tràmit i tot i que de nou ens hem avançat amb dos gols les errades defensives ens han passat factura i finalment l' hem perdut.
Seguiu treballant amb força que aviat recollirem els fruits!

SANT PERE DE RIBES 10 - BENJAMÍ B 0
A pesar del resultat en contra, hem d’estar orgullosos dels nostres nens del BenjamÍ B, ja que han fet un gran partit.
De seguida s’ha vist que els contraris eren més ràpids i més grans però a la primera part, els nostres nanos no han badat i només ens han ficat 4 gols.

A la segona part, amb el cansament de la primera, ens han ficat els 6 gols següents. Els de Torrelles han xutat unes quantes vegades però la portera del Ribes no ens ha deixat fer el golet de glòria.
Els nostres nens han lluitat moltíssim i han corregut com mai. És una derrota, però amb regust molt dolç.
AMUNT NANOS!!!!

SFERIC TERRASSA 0 - PREBENJAMÍ A 3

Partit sense complicacions amb l'Sfèric de Terrassa. Un 3-0 contundent davant un rival molt voluntariós que tot i la golegada mai es va rendir.

Moltes passades, molts gols ... un equip que il.lusiona!