dijous, 27 de febrer del 2014

ÚLTIMES NOTÍCIES SOBRE LA PISTA DE CAN ROIG

Benvolguts membres del Club Patí Torrelles,

Aquestes darreres setmanes hem intensificat les negociacions cara el trasllat de la nostra activitat a la pista de Can Roig la temporada vinent i tot seguit, us fem arribar detalls més concrets d’aquesta planificació.


Les obres a la pista coberta de Can Roig començaran al juny tot i que no es descarta fer alguna cosa per setmana santa. Tot i així les previsions són que totes les actuacions estaran llestes per l’inici de l’activitat al setembre d’aquest any.

Les actuacions contemplen petits arranjaments als desperfectes del paviment i es pintarà de nou la pista amb un color més clar i les línies reglamentaries per la pràctica de l’hoquei. Es col·locaran també les tanques perimetrals i uns vestidors a la zona del gol que dona a les naus. També, en aquella zona que dona a les naus, es té previst l’asfaltat del terra i un accés directe al frontó que serà la nostra pista auxiliar. En el frontó (que te unes dimensions lleugeraments més grans que les de la pista de Can Coll) està previst un acondicionament general per a que és pugui practicar esport i s’instal·larà il·luminació a la pista.

Si tot va a bon port, com sembla que està anant, la temporada vinent podrem gaudir d’una instal·lació adequada tant per els entrenaments com per a la competició. Han estat molt mesos de lluita, de reivindicacions i de moltes negociacions per aconseguir allò que ens mereixem i que els nostres nanos es mereixen, que no és més que puguin realitzar la pràctica de l’esport en una instal·lació digna. Volem destacar el compromís de totes les famílies del club i les ganes i il·lussió que mostreu cada dia per tirar endavant aquest projecte esportiu. Sense vosaltres res seria possible!

Endavant Club Patí Torrelles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada