dimecres, 26 de febrer del 2014

CRONIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PREBANJAMÍ A 2 - HC PALAU PLGS A 2

Un altre partit d'infart del prebenjamí A, aquest cop a casa contra el Palau.
Una primera part impecable amb bona defensa, bones passades i un atac letal, han fet decantar el marcador a la banda del Torrelles 3 a 1.
La segona part els nostres nois s'han adormit i les passades han desaparegut el que, juntament amb les pèrdues de pilota, han portat a un 1 a 3 en contra.
La tercera part ha començat com la segona i quan els visitants han marcat el 0 a 1 al minut 4 han fet pensar el pitjor. Un temps mort ben demanat pel nostre entrenador ha obligat al nostres nanos a intensificar la pressió i en un parell de minuts van donar la volta al marcador amb un 2 a 1 ha manca de 4 minuts. Els darrers minuts semblaven controlat per el Torrelles que no veia passar el minuts, pero una desafortunada jugada a 10 segons del final va posar el 2 a 2 i l'empat final.
Bona actitud altre cop dels nostres nois i resultat agredolç. Moltes felicitats!!!

REUS DEPORTIU 0 -  TORRELLES FEMENÍ A 3

Des d’un inici, n’érem conscients que segurament seria el rival més fàcil d’aquesta volta, ja que a la primera fase, el Reus també pertanyia al nostre grup i per tant ja ens coneixíem. I així, ha estat. Les nostres noies han jugat tot el partit sense canvi, ja que la Neus estava malalta (i per tant, i com a bon equip, cal dedicar-li a ella la victòria, no?). El ritme ha estat l’adequat, encara que degut al nivell de l’equip contrari, en algun moment ha faltat intensitat. La diferència ha estat visible des del primer minut de partit.  Totes les jugadores en pista han marcat.  El resultat: Primera part 0-5. Segona part 0-7. Tercera part 0-8.  Partit fàcil, però que ens deixa un bon regust. No pel resultat, que ja era previsible, sinó perquè en les nenes del Torrelles hem percebut millora en el joc, respecte la primera volta amb el mateix rival. Així que tot indica que estem en la línia adequada: en la línia ascendent. Continuem..

PREBENJAMÍ B 2 - CP SANT RAMON C 3

Partit important contra el Sant Ramon de Vilafranca, ja que són els nostres rivals directes. Fins avui anàvem iguals de punts, per la qual cosa havíem de sortir a guanyar per avançar una posició en la classificació.
Primera part molt fluixa en la que els nostres estaven molt desordenats al camp i amb un joc molt fluix. Tot i això l'hem empatada. 1-1
A la segona part hem sortit amb una mica més de ganes i hem xutat unes quantes vegades a porteria però la pilota no ha volgut entrar-hi. Ells contraris si han aprofitat l'ocasió que han tingut i han guanyat la part. 0-1
La tercera part ha sigut molt lluitada i els de Torrelles han xutat un munt de vegades per terminar empatant la tercera part a zero. 0-0
Hem perdut l'ocasió de remuntar a la classificació però encara queda la segona ronda.
Ànims Prebenjamí B que la victòria tornarà!!!!

PB INICIACIÓ A  3 - MARTINENC 0

Dissabte darrer partit de la primera volta amb un rival en principi no gaire complicat. El Prebenjamí va tenir una treballada sessió d'escalfament que els va preparar per concentrar-se pel partit. Els del Martinenc van sortir a la pista amb ganes i varen donar joc, fent una bona defensa i amb una gran actuació a la porteria. Un dia radiant a Torrelles. L'equip del Prebenjami Iniciació (dirigit pel Manel) va sortir a pista amb ganes, aviat va puntuar però el Martinenc no va donar treva i de seguida va empatar el partit. A continuació, el PB INICIACIÓ A es va posar les piles i va acabar la primera part amb un 3-1 a favor de l'equip local.
L'equip local va canviar l'estratègia i va començar la segona part anant a l'atac a la portaria contrària. Tres gols de l'equip local en poc temps varen tranquilitzar els ànims del Torrelles. Cal destacar les aturades del nostre porter LLuc als xuts del Martinenc i un gol contundent d'en Martí Pla. El Torrelles va insistir en driblar el contrari i fer passis i triangulacions per treure's de sobre la pressió del Martinenc que no va anotar cap gol a la segona part. La segona part va acabar amb un clar i directe 5-0 al marcador.
A la tercera part el HC MARTINENC va tornar a imposar la pressió sobre l'equip local i va marcar dos gols. Els del TORRELLES es varen treure la son de les orelles i van acabar sentenciant la tercera i definitiva tercera part amb un 4-2.
Darrer partit de la 1a volta i important victòria dels de Torrelles, tres punts més i un rival que va donar feina als nostres, amb un bon treball a la porteria. Bones sensacions de cara a  la segona volta que comença a Olesa de Montserrat el 8 de març. Amunt nois i felicitats per la victòria, merescuda i lluitada!!
MINIFEM B  2   -  CP PATI OLESA  1Una nova i merescuda Victoria del equip femení B, que en aquesta segona volta està demostrant tenir un esperit mes lluitador i un millor posicionament al camp.

La primera part va començar molt be,doncs les noies ja guanyaven en els 5 primers minuts per 3-0,però arrel de la sortida al camp de la millor jugadora de l´Olesa i del canvi tàctic que va fer la nostra entrenadora a la segona part el marcador va girar-se en contra per un contundent 0-6.. ..les coses es posaven difícils.

Tot depenia del tercer temps i de la motivació que l’entrenadora inculques a les noies, per sort  aquest cop la psicologia va funcionar i l’equip  va treure l’esperit competitiu i va suar per capgirar el marcador, doncs van aconseguir neutralitzar a la jugadora clau de l´ Olesa enllaçant varies jugades de passes i finalment l’esforç de les torrellenques es va veure recompensat amb dos gols un d’ells al darrer minut que va fer respirar amb tranquil·litat a tots els pares.

Encara hem de millorar molt ,però ja veiem un canvi d’aptitud en les noies, ànims i endavant!!

PREBENJAMÍ INI B 1 - CP VIC 2

La mala sort sembla haver-se instal.lat en el Prebenjamí Iniciació B. Es presentava un partit teòricament molt igualat tenint en compte la classificació, i jugar a casa sempre és un avantatge, però com hem dit, la mala sort, sembla acompanyar aquest equip en aquesta segona fase... Esperem que després de la visita del Rei Carnestoltes, que tot ho fa girar cap per avall, la sort estigui de part nostra, aquests nanos s'ho mereixen.

El partit va començar molt bé pel Torrelles, ben posicionat, amb moltes passades en profunditat i amb perill. 2-0 final en la que ha estat segurament la millor part disputada per aquest equip en tota la segona fase. Com he dit, un molt bon joc d'equip.

La segona no va anar tan bé i a més vam patir la lesió de la Núria, que va rebre un fort cop de pilota a la boca, per la qual cosa va haver de marxar a l'hospital. A partir de llavors, el desconcert, trencament del ritme (el partit va estar aturat una estona), i sens dutbe, la por dels nostres jugadors a patir una lesió similar a la de la seva companya. La part va caure a favor del Vic.

La tercera part va ser molt igualada, però el cansament (ens vam quedar sense canvis), va fer decantar la part i el partit a favor del Vic.

Com hem dit al principi, mala sort, perquè el Torrelles va començar desplegant un bon joc, amb seguretat en defensa i bones passades, però sense jugadors importants i sense canvis, va resultar impossible guanyar.

Cal felicitar els nostres jugadors i jugadora per l'esforç i les ganes que hi posen jornada rere jornada, i remarcar de nou l'evolució positiva en el seu joc d'equip. Ànim Torrelles!!!