dilluns, 10 de febrer del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

AQUEST CAP DE SETMANA HA ESTAT ATAPAÏT DE PARTITS. EN TOTAL S'HAN DISPUTAT 9 PARTITS CORRESPONENTS A LES JORNADES 2, 4 i 5.

CP MALGRAT 1 - PREBENJAMÍ B 3

El prenenjamí B, ha jugat contra el Malgrat un partit dels que fa que els pares ens menjem les ungles, han estat concentrats i actius. (0-1, 1-1, 1-2).

Han fet pases, tiqui-taca i al final han entrat els gols.

Tots i cadasqun d'ells avui s'ho merexien.

FELICITATS MIKI.

PREBENJAMÍ B 2 - PHC SANT CUGAT B 1

Gran partit de tot l'equip. Després d' una primera part molt ajustada, s'ha perdut per 1 a 0. La segona part, amb pluja inclosa, s' ha pogut guanyar!

Per acabar, en una tercera part d'infart, els nostres nois ens han fet la millor demostració de força i voluntat!! 3-0.

Gran victòria que ens dóna ànims a tota la "família" del Torrelles B!!

Felicitats a tots els nois/a!!

Us ho mereixeu!!

PREBENJAMÍ A 3 - JESÚS MARIA I JOSEP 1

Bon partit del nostres nanos el divendres a les 20h del vespre en un dels partits ajornats per la pluja.

Un gol als inicis de la primera part del JMJ va agafar per sorpresa al nostre equip però li va servir per “ficar-se” en el partit i ja no deixar-lo fins al final. La primera part va acabar amb un ajustat 1-1 però les altres dues es van guanyar sense problemes: 1-0 i 2-0.

Tot i que el JMJ va lluitar fins al final, la solidesa defensiva i les bones combinacions en atac van permetre emportar-se la victòria als nois de Torrelles.

PREBENJAMÍ A 2 - SEK CATALUNYA 2

Empat a tot en un partit molt espès del nois del Prebenjamí A. Molta precipitació en atac amb innumerables pèrdues de pilota permetien una i altre vegada els contraatacs visitants.

La primera part ha estat un ball de gols amb un marcador de 2 a 3 i el gol de la victòria del SEK a 30 segons del final. La segona part s’ha guanyat amb un clar 2-0 però continuaven els pèrdues de pilotes i un partit d’anada i de tornada a cada porteria. La tercera part ens hem avançat al marcador però el SEK ha acabat empatant 1 a 1 i on hi hagut ocasions tant per perdre com per guanyar el partit.

Mal regust de boca, doncs marxem amb la sensació de que si s’haguès jugat com el divendres aquest partit s’hauria guanyat sobradament. Tot i així, cal felicitar-los pel seu esforç amb dos partits en 3 dies...la setmana vinent dos mes!! Endavant Torrelles!!

MINIFEM B 2 - CHP SANT FELIU DE CODINES 2

1-0
A la primera part les nenes del minifem B han fet un bon partit han estat moltes estones en camp contrari fins que al final aconseguir que la pilota entrès.

0-0
En aquesta part del partit la cosa ha estat molt igualada. Les ocasions de gol no han estat moltes per part del torrelles.
0-1
Les noies del torrelles en aquesta part s'han adormit (literalment), la possesió de la pilota ha estat minoritària per part del torrelles, han jugat bastant bé, ja que els dos equips estan en el mateix nivell.

CH STA. PERPÈTUA 2 - PREBENJAMÍ INI B 2

Segon empat del Prebenjamí Iniciació B en aquesta segona fase de la Lliga.

En aquesta ocasió ens enfrontàvem amb un equip teòricament més fluix que els altres, però que ens va donar molta més feina de l'esperada.

El Torrelles arribava amb baixes importants en l'equip, i s'han notat massa durant el partit.

En una primera part molt fluixa del Torrelles, ens hem vist desbordats en defensa una vegada i una altra, i el marcador no deixa lloc al dubte (3-0).

Després de la xerrada del descans, els nostres jugadors van trobar el seu lloc a la pista, i tot i que el Sta. Perpètua es va abançar ràpidament amb un 2-0, els nostres es van posar les piles i van remuntar el marcador, 2-3... però les piles no debien ser alcalines, perquè en els dos últims minuts de la part el desconcert es va apoderar de l'equip i això va permetre l'empat del Sta. Perpètua. (3-3).

A la tercera part el Torrelles va sortir amb força per no perdre el partit i es va avançar 0-2 ràpidament, tot i els intents del contrari, fins i tot van marcar un penal, no van poder guanyar-nos. (2-3) al final de la part i empat final del partit.

Com sempre amb aquest equip ens queda la sensació de que són molt més bons del que ells mateixos es pensen, mica en mica han de creure-s'ho, perquè realment són uns bons jugadors.

Amunt Torrelles!!!!

CP CONGRÉS 0 - PREBENJAMÍ INI. A 3

El passat dissabte el Preb. Iniciació A jugava a la pista del Congrés un partit aplaçat per la pluja. El dia feia témer el pitjor car el cel amenaçava pluja de nou. Potser va ser el temps o l’autocomplaença dels nostres que va provocar que el partit fos gris.

La veritat és que els nostres no van oferir un gran partit.  El que diré a continuació pot semblar contradictori. Quan un equip guanya, i guanya i torna a guanyar pot acabar avorrint-se. És el mal de l’èxit, en el bon sentit de la paraula. Vull dir que l’equip ha tingut que prémer l’accelerador  en pocs partits i necessiten competir. En aquests moments estan en fase d’aprendre, de comprendre que sense esforç i treball d’equip els resultats no arriben. El problema que hi veig és que fins ara, i sense desmerèixer als rivals, no han trobat prous dificultats per seguir creixent com a jugadors i com equip.

Quan un obté bons resultats sense massa esforç s’acaba acomodant. Això és el que va passar dissabte. Van sortir confiats, relaxats i sense tensió competitiva. Prova d’això va ser un joc poc fluid, sense triangulacions i fluix en defensa i atac. Cadascun dels nostres jugadors jugava de forma individual i això va fer que l’equip es diluís.

Es feina de tots explicar als nostres jugadors que cal esforçar-se al màxim i mirar sempre de millorar en allò que es flaqueja.

Resultat parcials: 0-2, 1-4 i 1-2. Una nova victòria del Preb. A