dimecres, 19 de febrer del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CAPELLADES HC 1 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3

Dissabte ens tocava matinar. El partit es jugava al camp del Capellades, un equip fort i competitiu amb un llarg historial. L'equip del Prebenjami Iniciació va sortir a pista amb ganes, després de marcar dos gols, ens va arribar el primer entrebanc: un penal en contra. Tot i les queixes es va efectuar el xut a porteria per part del Capellades que va aturar amb contundència el nostre porter (Lluc). Van estar encertats en defensa i en atac, fent driblatges al contrari.  El primer temps s'acabava amb 3 gols a favor i alguna parada més del nostre porter que va evitar que els contraris anotessin. 1a part (0-3)

L'equip local va notar la potència de joc i va canviar l'estratègia. Arribaven a porteria, però els tirs a porta eren rebutjats pel nostre porter. El Torrelles va insistir en driblar el contrari i fer passis i triangulacions per treure's de sobre el contrari. El PB INICIACIO A va marcar el joc en el segon temps i vàrem poder gaudir d'un golàs de bolea (Martí). La segona part va acabar amb un 0-2 al marcador.

A la tercera part el Capellades HC tenia molt més que calia pressionar el contrari i no deixar l'ocasió de fer tirs a porta. Una estratègia que els va servir perquè el tercer temps acabés amb un empat a zero al marcador. 3a part (0-0).

Important victòria dels de Torrelles, tres punts més i un rival que va donar feina als nostres però que varen saber plantar-li cara. Només un partit més la setmana vinent amb el Martinenc i s'acabarà la primera ronda amb bones sensacions. Cal no confiar-se i tirar endavant per demostrar la vàlua del PB Iniciació A.  Amunt nois i felicitats per la victòria, merescuda i lluitada!!

IGUALADA HC 2 -  PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 1

Aquest dissabte a Igualada hem pogut presenciar segurament el millor partit del Torrelles en aquesta segona fase de la Lliga. Hem vist un molt bon joc d'equip, amb bones jugades trenades pels nostres jugadors.

L'Igualada juga amb un equip molt extens, i a la primera part han jugat amb el seu equip de gala, el Torrelles, tot i la millora substancial del seu joc, no ha pogut fer res i ha perdut per 5-1.

A la segona part l'Igualada s'ha permés el luxe de canviar tots els jugadors de camp, però en aquesta ocasió ha estat el Torrelles qui ha imposat el seu joc i ha guanyat la part per 0-2.

A la tercera part el Torrelles s'ha vist de nou desbordat pels jugadors contraris i no ha pogut fer res. El marcador: 4-1.

Tot i la derrota hem de felicitar els nostres nens i nenes per la millora considerable del seu joc d'equip. Aneu pel bon camí!!! Moltes felicitats!!.

PREBENJAMÍ A  0 - CP MANLLEU 3

Dissabte el nostre Prebenjamí A rebia al líder de la lliga, el Manlleu. Un equip sòlid i que arribava a Torrelles invicte. Només iniciar-se el partir vam encaixar el primer gol. Si el partit ja se suposava difícil aquest primer gol ho feia molt més complicat. El Manlleu va prendre la iniciativa i va convertir el partir en un atac i gol constant. Els gols anaven arribant i el desànim en els nostres era evident. Primera, segona i tercera part van ser una calca. Domini visitant i els nostres intentant evitar l’inevitable.
Segurament no va ser un dels millors partits del Torrelles però tampoc seria just no reconèixer la superioritat del rival. De vegades no som conscients d’on venim i amb qui ens enfrontem.

CP CONGRÉS A 3 - PREBENJAMÍ A 2
Aquest diumenge l’equip sortia de la benzinera de Torrelles amb la il·lusió de fer un bon partit i oblidar-nos del partit de dissabte. Aquest cop teníem com a rivalun altre club històric i amb un hoquei base d’enorme potencial, el CP Congrés.
La primera part va començar amb molta intensitat per part dels dos equips. ElCongrés asfixiava però el Torrelles no es deixava dominar. Tot i així la velocitatdels jugadors rivals va decantar la primera part a favor seu per un 2-0. Tot i el resultat la imatge del Torrelles era molt bona. Començava  la  segona  part  i  el  Torrelles  va  començar  a  ensenyar  tot  el  seu potencial.  Lluita,  coratge  i  rauxa  van  catapultar-nos  en  el  marcador  fins aconseguir un 0-2 molt meritori. En els darrers minuts vam rebre un parell de gols que ens deixaven un empat amb regust agredolç. La tercera i última part va acabar com la segona amb empat a 2 gols però amb la sensació que amb una mica més de sort podíem haver donat la sorpresa. Aquest diumenge hem perdut, sí, però amb la cara ben alta. Les magnífiques aturades de l’Ainhoa, la bona col·locació del Xavi en defensa, les filigranes de laLaia i el Martí S., i la pressió del Martí P. i en Roc en punta han sumat i alhora ens han ofert un molt bon partit d’hoquei.

MINIFEM A 3 - CH MATARÓ 0

Partit del nostre equip Femení A contra el Mataró, a les 15 hores a Torrelles.  No és la millor hora, pero ja s' acaba el tema d'horaris i pluges. Si tot va bé.

El partit es presentava complicat com tots els d'aquesta lligueta i per l'experiència de un amistós que ja havíem jugat a Mataró.

Només començar el partit les nostres jugadores van entrar ben concentrades i amb bona actitud i això es va reflectir al marcador amb 4-0. A les noies del Mataró els va costar molt aclimatar-se a la pista.

La segona i tercera part també es van guanyar amb prou claretat. Segur que a Mataró ens haurem d'esforçar més perquè el marcador no reflecteix la diferència entre els dos equips.

Seguim competint molt bé. Visca el Torrelles, Visca el Femení i Visca L'Hoquei.

HC CASTELLAR B - PREBENJAMÍ B

Dia 16 de febrer a les 10:30h a la benzinera. Els jugadors comencen amb energia.  Un cop a la pista.... espectacular!!!

Tots s'entreguen en el camp.. ens fan saltar d'alegria als pares, amb les jugades, amb la tècnica...el moviment dels jugadors d'una banda a l'altra de la pista controlant en tot moment al contrari. Els defenses no van deixar passar a porteria i els porterassos..

Finalment la recompensa és la victòria, no es pot demanar més, gràcies nois!!, per l'entrega i la lluita a la pista. Va ser un partit inoblidable, impressionant!!!.

I el dia no podia acabar d'una altra manera, compartint tots junts una gran sobretaula, pares i fills i amb un passeig a cavall.