dimecres, 26 de juny del 2013

Primer quadern d'Hoquei per nens i nenes

Aquest estiu de 2013 el món de l’hoquei patins i, més concretament, l’hoquei de base, està d’enhorabona. Els nens i nenes que practiquen aquest esport tan arrelat a casa nostra podran gaudir de valent, divertir- se i alhora aprendre amb activitats.
Aquesta innovadora iniciativa, que sorgeix dels osonencs Roger Fitó i Anna Fontseca, estretament vinculats a la pedagogia de l’hoquei patins, vol ser una eina motivadora i d’aprenentatge pels nens i nenes dels clubs d’hoquei patins d’arreu de Catalunya.
Les diverses activitats que es poden trobar en aquest original quadern tenen el fil conductor d’un torneig d’hoquei que es celebra a la fictícia localitat de Vilanova del Vent i al voltant del qual succeeixen una sèrie de fets que s’encadenen amb els divertits exercicis que han de desenvolupar els nens i nenes que el vulguin completar.
El quadern, que està pensat per a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, el conformen unes activitats amb un alt component de descobriment, d’originalitat i de motivació i toquen tots els aspectes de l’hoquei patins i porten associats els valors de l’esport i de l’educació.
Els dos autors s’han auto editat el quadern i n’han emès una primera tirada de 500 unitats que ha tingut en tot moment, el suport de la Federació Catalana de Patinatge per fer-ne una àmplia difusió.
Completar el quadern i enviar alguns dels exercicis al correu electrònic (quadernhoquei@gmail.com) o bé al Facebook del quadern (Quadern Hoquei), suposarà entrar al sorteig de més de 80 regals de material d’hoquei gentilesa de Hockeymania, un dels col•laboradors d’aquest projecte.

COM ACONSEGUIR EL QUADERN? Ho pots fer enviant un correu electrònic a quadernhoquei@gmail.com o bé a través del telèfon al 637.491.421 (Roger). En breu també es publicaran una sèrie de llibreries on poder-lo anar a comprar. 

Més informació a Fecapa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada