dimecres, 5 de juny del 2013

Carta a l`Ajuntament


Arrel de la resolució que ens vareu comunicar fa uns dies a la nostra petició feta arribar a l’Ajuntament a finals de l’any 2012, els hi fem arribar les nostres consideracions.

Matissar en primer lloc que el que varem reclamar a l’Ajuntament no és unes tanques a Can Roig sinó la millora de la instal·lació actual doncs sense una solució a curt termini hi ha un perill evidentment de la supervivència del nostre projecte. La recomanació de posar tanques a Can Roig es fruit de gairebé 6 mesos d’estudi i atenent la situació econòmica actual enteniem com a més viable.

Respecte als dos raonaments exposats per la Regidoria d’Esports per desestimar la inclusió de tanques a Can Roig els hi hem de dir que l’informe dels coordinador desaconsellant la inclusió de la nostra activitat a Can Roig perquè està per sobre del llindar òptim de funcionament no se’ns a fet arribar, però, pel que vam poder fullejar en al darrera reunió, no s’adequa ni a la realitat actual ni a la futura on, des de la nostra part, només s’ha demanat com a mínim 1 dia d’entrenament i poder jugar els partits oficials.

La segona consideració on s’observa que en els darrers dos anys s’han fet inversions a la pista de Can Coll per al desenvolupament de l’Hoquei, tot i que aquesta observació es certa tampoc creiem que sigui motiu per desestimar al nostra petició perquè a l’actualitat les entitats que gaudeixen de la instal·lació de Can Roig gaudeixen, en tots els sentits, millor instal·lació que el Club Patí Torrelles.

Aquestes consideracions estan compartides i consensuades amb la totalitat de socis de l’entitat per això hem volgut manifestar el nostre disgust davant l’alcaldia a l’acte d’inauguració de la Festa de la Cirera. Un acte de protesta que entenem que va ser educat i pacífic, i així esperem que fos apreciat, però que pretenia visualitzar la unió de tota l’entitat i el nostre disgust davant la resolució presa per l’Ajuntament.

Ens agradaria que recapacitessiu la resolució presa. Creiem fermament que la única possibilitat de garantir el projecte actual del Club Patí Torrelles passa per posar tanques a Can Roig o per una actuació molt més gran a la instal·lació de Can Coll i estem, com sempre, disposats a col·laborar per avançar cap a la consolidació del nostre projecte i de l’esport a Torrelles.

Atentament

 Junta del Club Patí Torrelles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada