dilluns, 10 de juny del 2013

Torrelles PB Iniciació B a la final de Masquefa

El passat dissabte dia 8 el Club Patí Torrelles tenia una cita molt important. La seva primera final oficial. Tots sabem que després d'aquesta en vindran moltes més!.

La final a quatre s'ha disputat a Masquefa, i els equips participants en categoria prebenjamí iniciació han estat: Vilafranca, Vic, Piera i Torrelles B. (com podeu veure, tenim 2 equips a la categoria de Prebenjamí Iniciació... i aquests clubs històrics només en tenen un... això ja és un triomf pel Torrelles!).

El primer partit va enfrontar el Piera i el Vilafranca, i va acabar amb un 2-1 a favor del Piera, que accedia així a la final.

El segon partit enfrontava al Torrelles contra el Vic. D'entrada només el nom i la història del rival, ja ens feia tremolar (als pares sobretot), i ens esperàvem un enfrontament molt desigual. Cal dir, a més, que nosaltres juguem amb tots els jugadors de primer any, i els altres 3 equips comptaven amb jugadors de segon any.

El partit va començar molt igualat, amb una bona defensa i sense gaires oportunitats. Alguna ocasió pel Vic, que quedava ràpidament anul·lada pels nostres jugadors i per les bones intervencions del Pau.

A mesura que passaven els minuts, es podia comprovar, que el rival no era tan fort com ens pensàvem, i que nosaltres estàvem jugant bastant bé. Potser el principal rival era la pista (molt més gran que la nostra i de parket). Ens costava arribar a porteria.

Però es veu, que algú, (que no jugava el partit) va decidir que havia de ser el protagonista, per sobre dels nens i nenes que lluitaven per guanyar... El senyor àrbitre! (i quan dic senyor, ho faig amb tota la conya possible, creieu-me). Doncs bé, el senyor àrbitre va decidir inventar-se un gol a favor del Vic, sense més ni més. (algú li hauria d'haver dit que si no veus la pilota dins d'una porteria no pot ser gol.. és de calaix!).

Bé, i per més inri, aquest va ser el resultat de la primera part: 1-0 (l'enrabiada no es pot descriure amb paraules). Tot i les protestes, el marcador no es va moure.

La segona part es va desenvolupar com la primera, més atacs del Vic, bona defensa i aturades del porter per part del Torrelles. Alguna arribada nostra, però amb xuts des de massa lluny... realment la mida de la pista ens condiciona bastant. El Vic va marcar amb molta sort i el resultat es va repetir 1-0.

Tot i saber-se perdedors del partit, els nostres nanos van sortir molt forts a la tercera, lluitant com mai, i després del gol del Vic, van poder empatar amb un gol de la Carmina.

El resultat final ha estat 3-1 a favor del Vic. Els nostres nanos han lluitat i han plantat cara a tot un club històric de l'hoquei català. Estem molt orgullosos del seu esforç!.

A la final el Vic ha superat el Piera per 3-0.

Ha estat un bon punt final a la primera temporada de competició d'aquest equip, en la qual s'ha hagut enfrontar a grans equips (a la primera fase tots eren de segon any), com el Vilanova A (Campió de la Competició Barcelona), el Masquefa, el Piera i l'Igualada A.

En una segona fase més fàcil i amb més sort en el sorteig, han trobat equips més assequibles, amb jugadors de primer i segon any, i el Torrelles ha guanyat tots els partits. Les eliminatòries també ens han estat favorables i s'han superat amb prou facilitat.

Durant aquest any els jugadors han millorat molt, s'han esforçat i han superat molts obstacles. Es mereixen una bona felicitació!  Moltes gràcies campions!

Amunt Torrelles!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada