diumenge, 7 de juliol del 2013

Esmenes a l’article del Regidor d’Esports publicat al Butlletí d'informació municipal

Després de la resolució de l’Ajuntament en contra de posar tanques a Can Roig i de la nostra reivindicació pacífica a la festa de la Cirera, el passat 18 de juny ens vam reunir amb l’Ajuntament i 2 màxims representants de la Federació Catalana de Patinatge, tant nosaltres com la Federació vam torna a instar a l’Ajuntament a donar-nos una solució a curt termini. A més, atesa la negativa de l’Ajuntament a posar tanques a Can Roig vam passar una proposta de cobertura de la pista de Can Coll per tal que l’Ajuntament tingui diverses alternatives a la solució dels nostres problemes. El regidor d’esports es va comprometre a reunir-se altre cop amb nosaltres i la Federació per donar-nos una resposta durant aquest més de juliol.
Ja hem entrat al mes de juliol i seguim sense resposta de l’Ajuntament i a més ens trobem amb la sorpresa d’un article al butlletí municipal del regidor d’esports desqualificant la nostra reivindicació.
No podem fer més que, sobre el mateix article, fer les esmenes corresponents per tal de fer arribar tota la veritat a l’opinió publica i us l’adjuntem tot seguit per tal que el feu arribar a tothom que conegueu de Torrelles, via mail, watssap, facebook, twiter, … nosaltres no tenim el poder per utilitzar els mitjans públics de comunicació però tenim la força i la il·lussió de tota l’entitat i, per tant, us demanem la vostra implicació per fer arribar a tot Torrelles també la nostra opinió.
Fem rodar el club!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada