dimarts, 26 de maig del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

ARENYS DE MUNT 1 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3

Partit en el que el CP Torrelles es juga gran part de ser a la Fase Final.
A la 1era part els nostres nanos van sortir molt ben posicionats a pista sabent el molt que s'estaven jugant. Van controlar molt bè en defensa evitant que l'Arenys ens agafessin a la contra la primera part va acabar amb un 1-3.
La 2n part va començar amb alternatives dels dos equips i va finalitzar amb un 1-1 en el marcador.
La 3 part els nostres nanos es van deixar anar i van fer un hoquei molt pràctic i efectiu (0-5). Ja queda un passet menys per arribar a la Fase Final.

Un gran premi que es mereixen aquests nanos que des de setembre porten treballant. Amunt Torrelles!!!!!

PREBENJAMÍ B 2 - CHP BIGUES I RIELLS 1

Partit molt estrany el que vam veure diumenge a la nostra pista. Amb les tres parts molt diferents. A la primera el Torrelles va sortir amb força i va imposar el seu joc gairebé fins al final, quan el Bigues va fer el seu gol a l'últim segon (2-1).

La segona part vam veure un Torrelles desconegut i desconcentrat, on el Bigues va imposar el seu joc i va marcar 4 gols amb molta facilitat sense trobar resistència. (0-4).

A la tercera part el Torrelles es va treure la son de les orelles i va jugar més concentrat i amb un joc més directe, que va fer que es guanyés per 4-2.