dilluns, 18 de maig del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CH MATARÓ B 1- PREBENJAMÍ B 2

0-1 0-2 1-0
Com sempre li passa a aquest equip, han començat el partit desconcentrats. Fins que no ha arribat el primer golet no s' ha despertat l'equip.

Ha sigut un partit en qué cal resaltar el gran paper que ha fet el nostre porter que s' ha parat un munt de xuts.
Els contraris han fet molt bona feina en defensa i també ha fet gran treball el seu porter i per això n'hi ha hagut pocs golets en el resultat.

A la 3a part, la bona feina d'una nena del Mataró en la banda, ha donat el seu resultat i han terminat guanyant-la.

Bon partit del Torrelles!!!
Amunt Torrelles!!!


MINIFEM 3 - STA. PERPETUA 0

1-0 6-0 3-2
Partit plàcid del Torrelles que fins el final no ha donat una mica d'emoció.
Les noies del Torrelles han començat amb comfiança però les del Sta. Perpetua han defensat bé i només hem aconseguit un golet en la 1a part.

La segona part ha estat clarament superior per les del Torrelles, que amb grans passis entre elles, han deixat descol•locades les noies de l'equip contrari.

En arribar la 3a part, les nostres noies han patit un excés de confiança. Les contraries han sortit molt més col•locades i amb ganes, per la qual cosa el Torrelles ha hagut de remontar amb éxit el 0-2.

Molt bé noies!!!!! Amunt el Minifem de Torrelles!!!!!


PREBENJAMÍ INI. A 3 - HC PALAU PLEGAMANS B 0

Certificat el passi a quarts de final de la Copa Barcelona en un partit que ha anat de menys a mes però on s,ha aconseguit guanyar les tres parts i mantenir la porteria a zero.

Ara toca el darrer esforç i lluitar de valent si volen arribar a la final del dia 13 de juny, aquests nanos s,ho mereixen!!
Tic,tac,tic,tac....Torrelles a l'atac!

1 comentari: