dimecres, 13 de maig del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PALAU DE PLEGAMANS B 2 – MINIFEM 2 ( 1-0 / 0-0 / 0-2 )

Partido muy peleado y reñido por parte nuestra durante los 3 tiempos contra un equipo de Palau muy bien ubicado en el campo, capaz de llevar a cabo jugadas ensayadas permitiéndoles acercarse a nuestra portería.

Sin embargo, nuestras jugadoras resistieron muy bien consiguiendo algún contragolpe de mérito. Solo un gol en el minuto final del primer tiempo nos impidió llegar al primer descanso con un 0-0 justo.

Los 2 equipos siguieron neutralizándose mutuamente durante el segundo tiempo. El Torrelles pudo arrancar algunas jugadas de ataque y completar algún disparo contra la portería rival pero, por desgracia, sin conseguir el premio del gol.

Lo mejor quedaba por llegar durante el último tiempo en el cual, nuestras jugadoras, sin desanimarse y manteniendo el tono físico, marcaron 2 goles de mucho mérito dándonos el premio del empate.

Felicidades, Chicas, que seguimos invictos en esta última fase de la liga.

HC PALAU PLEGAMANS B 1 - PREBENJAMÍ INI. A 2

Eliminatòria ben encarada amb un partit molt complet. El resultat: 0-4, 1-3, 1-0, demostra el gran paper de tots els jugadors. Amb una pluja de gols al principi, més entrat el partit s'han posat les coses difícils i sort hem tingut del nostre súper porter.

Una vegada més els gols, els passes... en saben molt!! I la setmana vinent a Torrelles els esperem amb moltes ganes de guanyar i seguir amb aquest joc que orquestra el nostre súper entrenador!!

JMJ 1 - PREBENJAMÍ B 2

Partit molt disputat a la pista del JMJ, amb molta emoció fins a l'últim minut.

El Torrelles ha sortit molt adormit a la pista, i durant la primera part no s'ha trobat còmode. (Ja ens hem acostumat a les pistes grans!!). Ha costat molt col.locar-se i fer joc de combinació. El JMJ ens ha sorprès en un parell de jugades i ens ha marcat 2 gols (2-0).

La segona part ha començat molt diferent, amb un Torrelles més concentrat i anant per feina. Un joc d'equip ben organitzat, amb passes i ràpides arribades a la porteria contrària ens han fet guanyar la part (0-2).

Aquest esperit de lluita i les ganes de remuntar el marcador és el que aquest equip ha anat guanyant al llarg de la temporada, i el que ha fet que els últims partits hagin estat tant emocionants.

La tercera part ha començat malament, amb un gol matiner del JMJ. Però el Torrelles no s'ha enfonsat, i els nostres jugadors han mantingut la calma per poder-se refer i remuntar el marcador. Finalment, i per donar encara més emoció, amb un 1-2 al marcador i faltant menys d'un minut per acabar el partit, el JMJ ha tingut una falta directa a favor que els podia fer empatar la part i el partit. Una excel.lent actuació del nostre porter, que ha mantingut la calma en els moments més difícils, ha impedit el gol del rival i ha fet esclatar d'alegria l'afició.