dijous, 5 de febrer del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

C.P. TORDERA 1-PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 2

Ja en tenien ganes, i ha arribat!!!!!!!, la seva primera victòria.

A la prèvia del partit hi va haver sorpresa, ens diuen que el Tordera només compta amb tres jugadors i un porter. Hi ha uns minuts de no saber si es jugaria el partit o amb quants jugariem nosaltres.
Finalment ells juguen amb els que són i el Torrelles jugarien tots com sempre però amb una aliniacio nova en parts del partit.

La primera part va ser domini total dels nostres, amb atacs constants i moltes ocasions de gol. El Tordera pràcticament no podia sortir del seu camp per que el Torrelles els feia una bona pressió
al mig del camp i en defensa avançada, així el Torrelles recuperava la bola ràpidament. Tot i això el primer gol es va fer de pregar i va arribar de falta directa. El segon gol de contraatac i als últims
segons va arribar el tercer de tir llunyà.

Resultat: 0 - 3

Tot feia creure que el partit portaria més o menys la mateixa tònica de la primera part, però a la segona tot es va capgirar.
Ara era el Tordera el que assetjava constantment la nostra porteria i els nostres jugadors de refresc no podien sortir de la seva àrea. Un munt d’ocasions de gol pel Tordera i finalment
van ser 5 els gols que van entrar i que podrien haver estat més encara però el nostre porter va parar unes quantes.
Quins 10 minuts més llargs…gairebé cap aproximació del Torrelles a porteria contraria.

Resultat: 5 - 0

Així que el que semblava un partit sense massa emoció va agafar un altre color. La tercera part prometia emocions fortes.
Molta igualtat els primers minuts, oportunitats pels dos equips i a meitat més o menys de la part per fi arriba el gol del Torrelles de contraatac.
A partir d’aquell moment el Torrelles es va anar fent seu el partit, encara que fins que no arriba el segon gol norespirem tranquils. Després arribarien dos més també
tots dos de contraatac.

Resultat: 0 - 4


Molt bé equip!!!!!! , a tots, als més rodats, als menys rodats i a l’entrenador, la victoria es de tots!!!!!.

Aquest grup està creixent com equip i cada vegada ho fan millor. Tant se val el resultat, segueixen tenint les mateixes ganes, empenta i forces com sempre.

També destacar els tres jugadors i el porter del Tordera, que sent tot el partit un menys i jugant tots els minuts mai es van rendir.

Tots aquests nens i nenes, del Torrelles, del Tordera o de qualsevol altre equip estan aprenent moltes coses però a vegades ens donen bones lliçons als més grans.

És un gust veure’ls jugar!!!!


TONA 10 - BENJAMÍ B 2

 Encara que els nens han lluitat molt, no s'ha aconseguit un resultat digne. Els nens han començat lluitant molt la pilota sense aconseguir jugar bé. Han xutat diverses vegades a porta però no han sigut efectives. Els nens del Tona hi han sapigut fer nosa i treballar-se forats per aconseguir una notòria victòria. Ressaltar que en Max estava una mica afectat pel cop que li van donar al partit del dia anterior i que el Pau va venir amb febre per tal de lluitar amb l'equip. Encara els hi falta molta feina d'equip! AMUNT BENJAMÍ B!!!!


  MINIFEM 2 - HORTA 3

0-0 / 0-0 / 0-2 Tal com demostra el marcador,hem assistit a un partit molt renyit. Ben posicionades en el camp i amb ganes de lluitar,les nostres noies han presentar una férrea defensa durant les dues primeres parts davant un adversari que no parava d´atacar.Per desgracia,les nostres accions de contra-atac tampoc han tingut èxit degut a la bona organització defensiva del rival. La lluita ha estat intensa.amb caigudes i topades ,per sort sense conseqüències. Hem aconseguit mantenir la nostre porteria a 0 durant 20 minuts gracies a la empenta de les nostres jugadores que han lluitar intensament cada pilota per tal d´evitar que l´Horta pogués xutar a gol de forma perillosa. Aquest desgast defensiu ens ha restat forces per atacar i malauradament tampoc hem disposat d´espais per poder desenvolupar el nostre joc. En la represa del últim temps hem començat a pagar l´esforç produít per l´intensa lluita i ja no hem estat tan atents en defensa,el que s´ha traduít en l´encaixada de 2 gols pràcticament seguits.Malgrat el resultat,el Torrelles no ha llençat la tovallola i han continuat intentar arribar a la porteria contraria,llàstima que el xiulets de l´àrbitre ens ha deixat sense poder fer el gol d´honor.En tot cas 2 primeres meitats amb bon regust.


Prebenjamí Iniciació-A 3 - Dalmec Sta. Perpètua C 0

El partit d’aquesta jornada s’ha guanyat de forma contundent (3-0) enfront d’un rival que clarament està en formació. En la primera part ja s’ha constatat un clar domini dels nostres jugadors marcant set gols mentre que el Sta. Perpètua no ha pogut aconseguir-ne cap (7-0). A la segona part s’ha resolt el partit amb una victòria per 3-0. La tercera part ha estat un pur tràmit en la qual s’ha imposat l’esportivitat per sobre de la competitivitat, i el Torrelles s’ha dedicat al treball de posicionament i de passades. Força Torrelles!!!


CH CALDES B 3 - PREBENJAMÍ B 0

Decepció en el partit d'aquest cap de setmana, on tots els nostres nens hi havien posat moltes esperances, per tenir oportunitat de obtenir una bona classificació en el seu grup. El Torrelles ha fet un partit molt bo en defensa, amb molta concentració i feina; però ha estat inexistent en atac, amb poques aproximacions a la porteria contrària. El Caldes ens ha tancat a la nostra pista i no ha deixat que els nostres jugadors poguessin anar a l'atac (ho han fet en comptades ocasions). El Torrelles, però, ha aguantat molt bé els atacs rivals i, tot i la derrota, ha obtingut un marcador molt ajustat (1-0, 2-1, 1-0). Ara cal animar-los, per continuar endavant amb la seva evolució, més que evident en els últims partits. Força Torrelles!!!


IGUALADA HC A 12 - BENJAMÍ A 0 

Aquest dissabte el Benjamí A visitava l'Igualada. El partit va començar amb molta intensitat, la superioritat del rival era gairebé imperceptible. El Torrelles defensava molt fort i aguantava les embestides rivals. Dos gols molt seguits ens han fet abaixar la guàrdia i l'Igualada ho ha aprofitat per ampliar el marcador 5-0 al final de la primera part. A la segona el cansament i el desànim han fet acte de presència i hem acabat el partit amb un 12-0.


Capellades HC 1 - Prebenjamí A 2

Hem de començar destacant que va ser un partit "molt, molt brut per part del capellades", varem tenir un inici de partit bastant fluix i accidentat amb una intensitat del Capellades que rozava el joc brut on el Max va rebre un cop de stick a la cara i on ells varen fer 2 gols i aixo els va donar el triomf. Una segona part que comenca amb 2 gols en contra on es creian guanyadors , pero a quatre minuts pel final una espectacular remontada dels nostres nanos en un 2-4 final i aqui es on ells estaben fora del partit , amb una tercera guanyada pels nostres 0-3 , I un cop de stick al Roc que li va suposar la targeta blava al jugador del capellades. Tot i el partit acabat l'equip del capellades va seguir cap els vestidors insultant i fent comentaris despectius.
P.D. cronica molt dura no deixem que els nostres nens agafin un cami que no els portara a cap lloc.

1 comentari: