divendres, 13 de febrer del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

Prebenjami iniciacio-B 2 - Sta Perpètua 3. 0-0, 1-1, 1-2.

Partit molt igualat, tot i que el Sta. Perpètua va portar el pes del partit. La gran entrega en defensa de tots els nostres jugadors, van fer mantenir l'emoció fins el final. També s'ha de felicitar el partidas del nostre porter, el Llorenç, que va permetre amb les seves aturades mantenir viu el partit. Un altre partit on els nens han demostrat una gran entrega i esportivitat amb els nens de l'altre equip. Ens fa molta il·lusió als pares veure com al final del partit, tots els nens es donen la ma i saluden la grada, tots contents independentment del resultat. Felicitats!!

MATARÓ 1 - TORRELLES 3

Camí de Mataro vam tenir la primera baixa, el Max va vomitar i no es va trobar be per jugar. Per compensar el rival també tenia alguna baixa. Els primers minuts del partit son de tempteig fins que sobre el minut 4 el Mataró marca el primer gol. Poc a poc anem agafant el ritme del partit i cauen dos gols nostre, sembla que la primera part serà nostre però faltant pocs segons ens empaten ,llàstima 2-2.

La segona part comença igual primer marca Mataró però ràpidament capgirem el marcador, aquesta vegada no acaba igual marquem el tercer i tanquem el marcador 1-3. Cal destacar que el Martí va fer un golarro enganxant a l aire un rebuig a mitja alçada que la fa entrar arrapada al pal.

Comença la tercera part de forma radicalment diferent ràpidament els nostre nanos fan dos gols que semblen sentenciar el partit, però el rival també juga i no estava mort en una brillant reacció ens empaten la part i queden a un gol d empatar el partit, la emoció es gran i el perill va d àrea a àrea, finalment el nostre encert ens dona dos gols mes que ara si son la sentencia, el Mataró a última hora fa el tercer gol aprofitant que nosaltres hem arribat a la desena falta 3-4. Tots plegats no hem d'oblidar que en aquesta segona fase estem jugant contra nanos un any mes grans que els nostre, el Torrelles està creixent partit a partit i cada cop demostren una maduresa superior.

VENDRELL 2 - MINIFEM 3

Ens acostem a les terres del Baix Penedès amb el neguit de saber que ens enfrontem a un gran equip. Un cop més contem amb la participació de la Laia Vidal, que ja s'està convertint en una més de l'equip! Aquest cop en lloc de la Mar que està lesionada. Ànims Mar! Et trobem a faltar!!

La primera part comença amb molta intensitat per part dels dos equips.A falta de dos minuts per acabar la primera part ens avancem al marcador amb el primer gol, que va anar seguit d'un segon, d'un tercer.... I d'un quart!!! Les nostres noies ho estan donant tot!

La segona part comença amb més indecisió. Aquest cop són les noies del Vendrell que s'avancen al marcador, però un gran joc d'equip, que lluita fins l'últim moment, i la gran feina de la nostra portera fa que a vint segons del final aconseguim empatar.

La tercera part també va ser un exemple de lluita fins l'últim moment, sense defallir davant dels gols en contra. Vam empatar 2-2. Els pares no cabíem per la porta del pavelló després de veure les nostres jugadores fer aquest PARTIDAS. Ei, ei!! Somiem-ho tot! Aixeca el teu stic i cridem ben fort!!!!