dimecres, 25 de febrer del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3 - CP CONGRÉS 0

Avui els nostres herois es jugaven la primera posició contra el Congrés i no han fallat. El Congrés ha estat un gran rival, però el Torrelles està fent uns bons partits en aquesta Copa. Ha estat un partit en el que hi ha hagut moments on hem dominat clarament i moments on ens ha costat treure la pilota des de darrera. La primera part hem guanyat 1-0 i això ens ha donat confiança per afrontar la segona on també hem guanyat 1-0. La tercera part més relaxats, hem acabat guanyant 2-1 però amb més patiment. Ara, a mantenir aquesta ratxa!.

Força Torrelles!!!

PREBENJAMÍ A 2 - HC CASTELLAR A 1 (4-1, 5-1, 0-2)

Partit elèctric el que ha jugat el nostre Prebenjamí A. Els dos primers temps han estat de domini absolut del nostre equip. Un cop més, han exhibit un joc fluït combinat amb una bona defensa i boniques combinacions en atac. La tercera part, fruit del cansament i del plantejament del rival, han propiciat un parcial de 0-2.

Una jornada més ens podem sentir orgullosos del treball dels nostres jugadors que jornada a jornada no deixen de sorprendre'ns.

CP CONGRÉS B 0 - PREBENJAMÍ B 3

Gran partit del Torrelles a la pista del Congrés. El partit ha començat molt bé pel Torrelles, que ràpidament s'ha avançat al marcador. Aquesta primera part ha estat de domini clar del Torrelles, que ha trenat bones jugades i no ha vist perillar en gaires ocasions la seva porteria. (0-4).

Durant la segona part, els jugadors del Torrelles, tot i mantenir-se ferms en defensa i controlar en tot moment la possessió de la pilota, no han tingut tantes ocasions clares de cara a porteria. El joc s'ha basat més en les individualitats i això s'ha reflectit en el marcador (0-1).

La tercera part, després d'escoltar les indicacions de l'entrenador, els jugadors s'han posat les piles i s'han convertit en un EQUIP letal. Hem pogut gaudir de grans jugades de contraatac, ràpides transicions i bones passades. En tot moment els jugadors han buscat els espais per desmarcar-se i les passades. El resultat ha estat 0-7 i podria haver estat molt més contundent, ja que en els minuts finals han deixat de pressionar i han permès jugar al rival.

Molt bona feina Torrelles!!!!

Benjamí A - Cubelles

Diumenge rebíem a casa el Cubelles. Veient l'escalfent d'uns i altres ja es preveia que el partit no aniria massa bé. I no ens vam equivocar. La primera part el Cubelles ens va tancar al nostra camp sense deixar-nos maniobrar com sabem fer. La lluita i la intensitat del rival ens va anul.lar completament. Els gols no van tardar en arribar. Un darrera un altre. La botzina del descans ens va salvar del ko com si es tractes d'un combat de boxa.
El segon temps el partit va cambiar. Primer perque el rival va deixar de pressionar-nos, al portar un còmode avantatge al marcador, i en segon lloc perque els nostres jugadors van augmentar la intensitat en el joc.
La lliçó que cal aprendre d'aquest partit és que sense motivació i intensitat els partits no es guanyen. Els partits comencen 1 hora abans amb la concentració, un bon escalfament i sobretot ganes.

PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 3 - HC CASTELLAR 0
(4-0, 5-0, 4-0)

Quins nois i noies que tenim, on pas a pas van consolidant-se com un bon equip, demostrant-ho en aquest partit, sense deixar gaires oportunitats a porta al Castellar. Ja no només tenim un golejador anomenat Jordi, sinó que el Mario va celebrar el seu aniversari i l'Ona va ser el nom de la tercera part, golejant, sent un gran suport i un nou valor. Aquest partit ha fet clamar la grada, ens han fet aixecar i emocionar i l'Edu ens ha ensenyat un gran somriure, de què les coses es fan bé. Aquesta setmana ho gaudiran fen-se grans. Felicitats campions.