dilluns, 6 d’octubre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 3

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 0 - CE NOIA FREIXENET 3


Els nostres nens/es han jugat un partit molt emocionant i s’han esforçat moltíssim. Tot i això, no han pogut guanyar contra un equip que estava molt ben preparat i que tenia més jugadors, per anar fent canvis, que nosaltres.

S’estan esforçant molt tots i cada dia mostren que van aprenent més, però encara els queda un llarg camí i moltes coses per aprendre.

Els resultats del partit han sigut: 2-6 / 1-3 / 1-5.

Ara, tot i haver perdut, han aconseguit marcar algun gol a cada part, i això que ens ho han posat ben difícil!
Ànims i endavant!!!


BENJAMÍ B 2 - CP ELS MONJOS 8

El Benjami B "Els últims Mohicans de Torrelles " formats per l únic benjami de 1er any,el Josep; pels prebenjamis de 2on any el Pau i el Biel i pels prebenjamins de 1 er any que acabaven de jugar el seu partit, el Martí, Max i la nova incorporació el Jan, han caigut derrotats 2 a 8 davant el CP els Monjos.

El marcador no reflecteix la gran igualtat que hi hagut a la pista, on els jugadors de "Benjami B" no han donat cap pilota per perduda i a la porteria el Biel ha estat sensacional.

Gràcies nois per donar-nos una estona tant fantàstica i per haver lluitat fins a últim moment.


BENJAMÍ A 6 - CUBELLES B 6

Segon partit de la temporada disputat a casa, en aquesta ocasió, contra el Cubelles B.

La primera part començava força igualada, fins que ens hem avançat a l'equip contrari, acabant amb un resultat de 4-2.

La segona part, tot i anar amb avantatge al marcador, una davallada del nivell de joc i del rendiment del nostre equip en general, han fet que el resultat final del partit quedés en un 6-6.


PIERA A 3 - PREBENJAMÍ B 0

Dissabte vam visitar la pista del Piera, un equip que ja coneixíem de fa un parell de temporades.

Com ja va passar llavors, uns nanos que es coneixen prou bé, ben compenetrats i fent un bon joc d'equip, van passar per sobre dels nostres sense deixar-los fer bones jugades.

El Torrelles es va rendir ben aviat, només encaixar un parell de gols al principi, i no van trobar en cap moment el seu lloc a la pista.

Un partit amb forces errades que caldrà corregir al llarg de la temporada. El nostre és un equip que canvia temporada rere temporada i necessita un temps per poder connectar els seus jugadors. Sabem que al llarg de la temporada això anirà canviant i millorant.

També els convé creure's d'una vegada allò que tots els que els veiem jugar sabem de sobres... QUE SOU MOLT BONS!!!! NOMÉS US HO HEU DE CREURE!!!


STA. PERPÈTUA 0 - MINIFEM 3

La tercera jornada de les xiquetes del nostre club ha estat tot un èxit!!!.

Aquestes noies estan consolidant l'equip fent passades, jugant en equip i marcant "golarros" espectaculars. Si segueixen treballant fort seran imparables. Donen molt bones sensacions.!.

Felicitats Minifem!! Continueu esforçant-vos. Som-hi Torrelles!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada