CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

CH MATARÓ 3 - MINIFEM 2

Gols 0-0 3-0 0-0

Partit perdut després de matinar molt per ser a Mataró a les 8.

Partit lluitat en el que la desigualtat ha vingut a la segona part amb una jugadora del Mataró que ho feia molt bé i feia que les seves companyes ho fessin molt bé.

Igualment, no ha estat el millor partit de les nostres, que no han jugat igual de bé que en altres ocasions.

Amunt Torrelles!!!!!

HC MONTBUI 0 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ 3

Gran partit del Club Patí Torrelles a Santa Margarida de Montbui.

Els nostres jugadors/es han dominat completament el partit, oferint una imatge molt sòlida en totes les demarcacions.

El marcador reflecteix la gran superioritat del nostre equip sobre un HC Montbui amb un nivell de joc lleugerament inferior : 0-5, 0-4, 0-1

Tot i que l’equip s’ha anat relaxant a mesura que ha anat avançant el partit, s’han pogut veure gran quantitat de bones jugades: passades, ajuts, talls, aturades,.... que demostren la gran compenetració i el bon treball en equip dels jugadors, i que de ben segur permetran obtenir molt bons resultats aquesta temporada.

Continueu així de bé !! Endavant Torrelles!!

FEM BENJAMÍ 2 - CERDANYOLA HC 3

Probablement vam viure el darrer partit del benjamí femení a la pista de Can Coll.

A la pretemporada ja ens havíem enfrontat els dos equips a la pista del Cerdanyola, a on les noies del Cerdanyola ens havien guanyat de forma molt clara.

El partit va ser molt intens. Segurament pel Cerdanyola, més difícil del què tindrien previst. Les nostres nenes van lluitar i en cap moment van sentir-se ni mostrar-se inferiors.

Totes van jugar bé. Amb una disposició tàctica a la pista, amb les indicacions de la Mireia, que va generar jugades llargues amb moltes passades entre elles. I sobretot lluita, molta lluita, i força molta força.

La primera part va acabar amb empat a un gol.

A la segona part el Torrelles va avançar-se en el marcador, en el moment en què jugaven a la pista amb una jugadora més que el Cerdanyola. Però les nenes del Cerdanyola van aconseguir a les darreries del partit capgirar el marcador a favor seu.

Segurament resultat just. Però satisfacció pel treball i l’entrega de l’Ainhoa, l’Afri, la Carmina, la Neus, les Laies i la Mireia. Endavant noies!

I com diuen elles Somos la Leche.....

CP VILANOVA A 14 - BENJAMÍ B 1

Dissabte el Torrelles visitava la pista d’un dels favorits de la categoria. Els nostres nois n’eren conscients I el rival també, i així vam veure un partit desigual on el Vilanova va sortir a mig gas i sense apretar. Tot I això, els nostres nois no van baixar els brassos en cap moment i van lluitar i oferir una digna oposición fins al final.

El resultat va ser de 14 a 1, un gol molt celebrat desde la gradería visitant.

FC MARTINENC A 9 - BENJAMÍ A 0

Primera part amb un resultat de 3-0, en una pista molt ràpida i un Martinenc encara més ràpid i efectiu.   Acaba la segona part amb el resultat final de 9-0. Han estat més ràpids i més hàbils.

PREBENJAMÍ B 1 - IGUALADA HC A 2

Derrota amb regust de victòria en l'últim partit disputat per aquest equip a les instal.lacions de Can Coll.   El partit ha començat molt fort per part del Torrelles, que ha sorprés l'Igualada i s'ha avançat al marcador amb un 2-0 fulminant. L'Igualada ha marcat el seu gol al final de la primera part (2-1).

La segona ha continuat amb la mateixa tònica, una gran feina defensiva del Torrelles i sortides al contracop que agafaven per sorpresa al rival. Però al final s'ha imposat la força i l'ofici de l'Igualada, primers del nostre grup, i la part ha acabat amb un 1-2.

La tercera part el Torrelles ha jugat més desordenat i, tot i la feina defensiva, no ha pogut fer res per aturar l'Igualada, que s'ha imposat per 1-4.

Tot i el resultat, el Torrelles ha fet el millor partit del que portem de temporada, fent el joc que s'havia de fer contra un rival superior. Entrega i ganes fins al final.

Moltes felicitats nois!!!

IGUALADA HC C 0 - PREBENJAMÍ A 3

Dissabte tarda de partit a una pista (la del Pavelló de les Comes) que d'entrada imposa per l'historial i copes guanyades pels locals. Bones instal·lacions i un partit on vàrem poder veure els jugadors del PB A una mica distrets a l'inici del partit. Bones sensacions del nostre porter (LLuc) que va fer bones aturades en moments decisius del partit. Dos dels jugadors del Prebenjamí A venien de Vilanova de doblar amb el Benjamí B. La primera part va acabar amb tres gols cadascun d'un jugador diferent, començant a agafar-li la mida a la pista de l'Igualada. La segona part varen començar a assajar alguna tàctica de passi entre ells, amb una concentració més marcada, per part dels nostres jugadors i es varen poder veure alguns gols amb passe doble i triple. Una segona part on va ser important la intervenció del porter (LLuc) per evitar que l'Igualada marqués gol. Una 2a part que va finalitzar amb (0-4).La tercera part va continuar la tònica del partit amb xuts poc contundents, pèrdua de pilotes, molts intens de gol fallits per manca de coordinació entre els jugadors, fins que l'Igualada va aconseguir anotar un gol i això sembla que va provocar un canvi de xip en els nostres jugadors que comencen a coordinar millor els passis. Un resultat final al marcador de (1-5) a favor del Torrelles.

Agraïr a l'Igualada que poguèssim quedar-nos a veure el partit d'OK LLIGA entre Igualada i Manlleu, un partit amb una primera part sense gols però que es va animar a la segona i que els jugadors varen seguir amb curiositat i interès.Partit guanyat per 0-3, una victòria més pel Prebenjamí A que ha de seguir practicant el joc d'equip per millorar cada dia.