dimarts, 21 d’octubre del 2014

CRÒNIQUES JORNADA 5

BENJAMÍ A 11 - CP SANT RAMÓN VILAFRANCA 4

Comença el nostre primer partit a la nova pista amb mitja hora de retard, ràpidament marquem tres gols fins que el Sant Ramón demana temps mort, quan tornem al partit xiulen una targeta blava a un jugador de l'equip visitant i estem uns minuts en superioritat numérica que no aprofitem al nostre favor. Ja en igualtat marquem els gols 4, 5 i 6 i amb 6-1 arribem al final de la primera part.

Ja a la segona part marquem molt ràpid els dos gols següents i amb un penal a favor molt ben llençat ens plantem al 9 - 1. Ben aviat fem el 10 - 1, llavors arribem a les deu faltes i ens marquen la falta directe i amb una contra que també acaba en gol, sembla que el Sant Ramón vol lluitar pel partit . Amb el 10-3 ens piten un penal en contra i queda el marcador 10- 4 i l' últim gol del partit el marca l'equip de casa deixant el partit amb un merescut 11- 4 premi de l'estrena de la nostra nova pista.

PREBENJAMÍ INI. 1 - CP SANT RAMÓN A 2

5-8
El partit a començat amb una mica de retard, l'àrbitre no estava assabentat del canvi d'última hora.

En aquesta primera part el St. Ramon va poder entrar a portería per alguns forats que hi havia en la defensa, han hagut moltes caigudes per part dels 2 equips.

Poc avans d'acabar la primer part el torrelles ha marcat 3 gols i aixo els a fet revifar .

0-1
La segona part ha començat amb les noies de prebe a la banqueta.

En aquesta segona part han defensat amb mes força i als del St. Ramon els ha costat marcar una mica mes.

4-3
En aquesta part les noies del prebe han entrat en joc i només començar han inaugurat el marcador, però el St. Ramon que desde el primer moment a estat més fort no ha trigat a marcar. Ha estat un partit molt emocionant en tot moment.

MINIFEM 2 - CHP SANT FELIU DE CODINES 1

Gols 0-1 2-1 2-0

Les nostres han debutat a Can Roig amb una victòria treballada….de menys a més.

El Sant Feliu ha estat uns dels equips més equilibrats dels que ens hem enfrontat aquesta temporada pel que fa a la qualitat de les seves jugadores.

Hem començat una mica descolocades, donant al Sant Feliu algunes oportunitats que han sabut aprofitar i nosaltres, no hem encertat les que teniem.

Però ha estat a la segona part, quant tirant d’experiència i força hem aprofitat millor les arribades a la portería contrària. S’ha notat que a mesura que arribaven els gols anàvem agafant més confiança.

Al final, una victòria justa i motivadora....Seguim així noies!!

CP RIUDEBITLLES 0 - PREBENJAMÍ B 3

Partit fàcil a la pista del Riudebitlles, que ja havíem visitat la passada temporada.

Els nostres jugadors han començat forts avançant-se al marcador, tot i que al principi els ha costat adaptar-se a la pista de parket. La part ha acabat amb un 1-3.

La segona ha estat d'un clar domini del Torrelles, amb un 0-8 incontestable.

Durant la tercera part, des de la banqueta s'ha demanat calma als jugadors i han començat a practicar més les passades i les jugades de combinació. Tots han gaudit molt del partit. Resultat 0-3.

Potser no ha estat el millor partit d'aquest equip, ja que no hi havia prou exigència per part del rival, però ha servit per gaudir del joc.

Moltes felicitats.

PREBENJAMÍ A 3 - OLESA 1

Primer partit a les instal·lacions de Can Roig on diumenge es varen disputar fins a 5 partits del Club Patí Torrelles.

Diumenge a la tarda, els jugadors del Prebenjamí A varen sortir al camp de Can Roig amb poca intensitat. Va començar marcant l'Olesa, el número 37, l'autèntic pichichi del partit. El Torrelles va fer molts tirs però sense encert a porteria. Provindencial a la porteria del Torrelles, en Lluc Flores. Primera part que va acabar empatant el Torrelles per un gol a pròpia porta de l'Olesa.

La segona part es produeix canvi de porter al Club Patí Olesa. Els del Prebenjamí A continuen dispersos, no practiquen els passis entre ells i comencen a despertar després d'uns minuts. Els del Torrelles comencen a posar nerviosos els jugadors del Club Patí Olesa i es presenten diversos encerts a porteria.Una 2a part que va finalitzar amb (6-3).

La tercera part torna a la porteria de l'Olesa el porter de la primera part i els visitants aprofiten una falta directa per marcar el primer gol. En un contraatac i després de diversos intents, el Prebenjamí puja l'empat al marcador. I a partir d'aquest moment es produeixen 3 gols més al marcador del Torrelles. Un resultat final al marcador de (4-1) a favor del Torrelles.

Partit guanyat per 0-3, on el Club Patí Torrelles es va trobar amb un contrincant que li va posar complicat sobretot pel bon joc d'un dels seus jugadors, el 37. Dissabte vinent partit amb el Noia a Sant Sadurní amb el que es donarà per tancada la primera volta. Partit complicat on els del Prebenjamí A hauran de posar una atenció màxima.