dimarts, 29 d’abril del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

MARTINENC 0 - PREBENJAMÍ INI A 3


Tenia l´equip aquest diumenge l´últim partit de la segona fase a Barcelona, a la magnifica instal·lació del Martinenc. La veritat és que tots plegat ja tenim més el cap a la fase final de Palau de Plegamans que no pas al partit. Lespera es fa llarga ja que el partit comença mitja hora tard, ens entretenim mirat un partit de Bàsquet.
Partit sense historia, superioritat del Torrelles i un Martinenc resignat, la principal dificultat una pista de 44x22 i un parquet molt lliscant. Parcials 0-1, 0-3 i 0-5, tres punts mes al sarró.
L´equip porta una temporada magnifica, contem els partits per victòries i tots plegats estem molt il·lusionats amb la fase final. Excel·lent treball del Climent i del Manel i sobretot d´una canalla amb esperit i força.
Com a resum de la temporada regular farem un 1x1 :
 
Carmina : seny a la pista, mai perd una pilota i dona consistència a l equip.
Jan : valent, sempre atent a tallar els atacs del rival, mai s´arruga.
Lluc : el gat, tothom sap que per fer-li un gol cal afinar moltíssim, encara recordo com un magnífic jugador que té l´Olesa (potser el millor de la categoria) va acabar desesperat després que el nostre porter li atures tres 1 contra 1 seguits.
Martí : què menja aquest nen?, força de la natura imparable davant i contundent al darrera.
Max : sempre ben col·locat, l´equilibri de l´equip, últimament sestà destapant com un bon xutador de llarga distancia.
Pau : no patina, flota per la pista, driblador magnífic, el seu xut de pala va directe als escaires.
Roc : el cor de l´equip, lluitador incansable, decisiu a les dues àrees.
Climent : quina feinada portar aquests brètols, capaç de treure el millor de cada jugador.
Montse : imprescindible, delegada per molts anys.
Ara toca entrenar fort i preparar el repte que queda, gràcies a tot l´equip per les magnifiques estones que ens feu passar.

OLESA PATÍ 2 - MINIFEM B 1

Darrer partit de lliga pel Minifem B contra l´Olesa Pati, on el resultat no ha fet justícia amb el joc desenvolupat per les torrellenques.
 
Primera part molt disputada,amb molta possessió de pilota  per part del Torrelles ,les noies  han lluitat de valent però sense molt d’encert cara porteria, el que ha comportat que en una de les poques arribades a porteria de l ´Olesa encaixessin l’únic gol d’aquesta part.
 
Segona part amb la mateixa tònica que l’anterior,les nostres jugadores han continuat esforçant-se de valent  i per fi el seu treball ha obtingut el premi amb la arribada del primer  gol de les jugadores del Minifem B. Ara el partit quedava igualat i tot es resoldria a la darrera part  on qualsevol dels dos equips tenia possibilitats per guanyar el match.
 
Per desgràcia,dos gols matiners, un nomes al 15 segons de xiular l’àrbitre l´inici d’aquesta part,ens ha fet defallir, les nenes han baixat intensitat i  han patit  el cansament  físic pel desgast fet durant tot el partit, tot plegat  ha fet que no poguessin capgirar el marcador  i que a mes encaixessin un altre gol…el partit s’havia acabat.
 
En resum,podem afirmar que les nostres petites han evolucionat molt des de aquell primer partit de lliga contra el Bigues on van encaixar 14 gols,se les veu mes segures,lluitadores, han començat a trobar el seu posicionament dintre del camp, però encara tenen que millorar altres aspectes tècnics  com els xuts a porta, els passes….esta clar que encara els hi queda molta feina a fer però demostren molt bona predisposició i entre elles hi ha una bona camaraderia,  per acabar nomes ens resta que donar les gràcies a totes les jugadores del nostre Minifem B :  Blanca, Claudia, Laia ,Mar, Marina i Nuria
 
  ¡¡¡  MOLTES  FELICITATS NOIES!!! .


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada