dimecres, 16 d’abril del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

PREBENJAMÍ A 1  – CP CONGRÉS A 2

Diumenge de rams ens reuníem a la pista del club per disputar un partit complicat, a priori, si teníem en compte el precedent d’enguany a la seva pista. El Congrés és un club amb molta història de la ciutat de Barcelona. Amb ells tenim en comú el fet de jugar en pista descoberta.

Si parlem del partit podem dir que va tenir tres parts molt diferenciades. En la primera ells van superar-nos amb un 0-4 incontestable. Una forta pressió i uns bons xuts des de la llarga distància ens van sentenciar.

La segona part ja va ser un altre cosa. El CP Torrelles va sortir amb un altre mentalitat. Amb lluita i coratge varem superar fins a tres cops la línia de gol. No obstant, el Congrés no ho va posar fàcil i ens va marcar dos gols més arribant a un final de part molt ajustat (3-2).

Finalment tot s’havia de decidir en una darrera part que prometia moltes emocions. La veritat és que així va ser. Tots dos equips ho provaven però no hi havia manera. El partit entrava en els darrers minuts amb empat. Els nervis eren palpables quan en una jugada a l’àrea del Congrés els jugadors i l’afició del Torrelles van reclamar un gol que l’àrbitre va considerar que no havia entrat. A la jugada següent els Congrés va marcar aprofitant un embolic dins l’àrea local. Un resultat que ja no es mouria fins el xiulet final. (0-1)

CH MATARÓ 2 - MINIFEM A 2

Darrer partit de la lliga fora de casa. Darrer partit per intentar optar ala segona plaça del campionat. No era un partit fàcil.  Les noies del Mataró, a la classificació estan situades just al  darrera nostra.  Però,  potser  hi  confiàvem. Al  partit d’anada, a casa, les havíem guanyat.

La primera part,  ha començat amb un clar  domini  del  Mataró.   El Torrelles  però,  ha  començat  a  situar-se  a  la  pista,  a  fer  jugades d’equip  i  a  generar  ocasions.  L’esforç  ha  tingut  dos  gols  de recompensa.  Però,  el  Mataró  continuava  apropant-se  a  la  nostra porteria.  I  en  dues  errades  del  Torrelles  consecutives,  el  Mataró  ha igualat la part. Resultat 2-2.

A l’inici de la segona part, al Torrelles li ha costat sentir-se còmode. Lluita,  intensitat.  El  Mataró s’ha avançat al  marcador.  I,  lluitant tal com ho saben fer les nenes del femení del Torrelles, han aconseguit dos gols,  que han fet capgirar  el  marcador.  Els  minuts  finals,  a la grada han passat lentament. Resultat 1-2. El Torrelles necessitava la victòria. Però la darrera part no ha estat com nosaltres volíem. El Mataró s’ha fet fort. Una molt bona defensa i capacitat per crear oportunitats que fàcilment es convertien en gols. Ràpidament han marcat i han sabut gestionar la diferència de gols fins al final de la part i del partit. Resultat 4-2. Partit  molt  igualat.  Amb oportunitats  a tots  dos  camps.  El  resultat final, segurament reflexa el que hem vist a la pista. Sabem que el femení A continuarà aixecant-se d’hora, molt d’hora; continuarà lluitant; i fent possible tots els seus somnis encara que ara alguns ens semblin impossibles.