dimecres, 16 d’abril del 2014

CRÒNICA TORNEIG DEL RAM DE VIC

La filosofia esportiva del club, com bé sabeu, sempre ha destacat la importància de cercar una òptima qualitat esportiva i deixar de banda els èxits esportius. Es cert, però, que el nostre objectiu, si es porta a bon terme acaba recollint els fruits en els èxits esportius.

La segona plaça  del nostre Prebenjamí Iniciació en el prestigiós torneig de Vic ,que el podríem assimilar a un campionat de Catalunya, és un bon exemple d’això. Competir al màxim nivell i perdre la final contra el Reus i passar per davant d’equips de tant prestigi i que treballen excel·lentment l’hoquei base com el Caldes, Vilanova, Vic, ... ha de ser un orgull per nosaltres i la prova de que estem portant a terme correctament el nostre objectiu.

Vull felicitar al nostre equip d’entrenadors i al equip de nanos que va perdre orgullosament la final del torneig de Vic perquè li han dedicat el seu màxim esforç i han fet possible que el nom del club i del nostre poble rebi elogis de tothom.

Moltes i moltes felicitats.

Salva Sancho

President Club Patí Torrelles





CRONICA DE LA JORNADA:

Diumenge tocava matinar molt per marxar concentrats cap al 26è Torneig d'Hoquei Mercat del Ram organitzat pel Club Patí Vic. Hi estàvem convidats en la categoria de Prebenjamí Iniciació. Sota el lema "Construïm futur!!!" vàrem encarar el torneig amb bones sensacions però amb certa tensió per saber com encararíem els partits amb el Vic i amb el Vilanova. Abans de les 9h arribada al Pavelló Castell d'en Planes de Vic, unes instal·lacions espectaculars que ens van fer "certa enveja" i que varen ser un bon escenari pels partits que havíem de disputar.
En el torneig hi participaven 6 equips amb partits de dues parts de 10 minuts. Després de veure l'enfrontament entre el Vic i el Vilanova, el primer partit disputat pel torrelles va ser contra els locals. Domini clar del Torrelles, un penal fallat pel Vic i un marcador que a la 1a part va quedar 5-0 i la segona part amb gols de bolea i bona recuperació de pilotes vàrem sentenciar amb un 8-0.
En el segon partit que jugàvem passades les 10h era Caldes de Montbui-Torrelles, amb un equip contrari fort, els nois del Torrelles els va costar agafar el ritme, perdien pilotes i el patinatge i domini de la bola en un terra de parquet els costava. 1a part amb un 4-0 i a la 2a part sentenciem el partit amb un 6-1, gol del Caldes per un error defensiu.
En el tercer i definitiu partit ens va tocar enfrontar-nos a un equip potent, el Reus, un equip fort, coordinat, amb bons passis i jugades d'equip i amb una tendència a practicar un joc dur (moltes faltes). S'ha de dir que les faltes no comptaven, per tant, no incidien en el joc. El pressing del Reus va ser total i després d'haver escombrat de la pista al Vilanova, al Caldes, i a la resta dels equips amb els que es va enfrontar, va arribar el torn del Torrelles. Tot i estar igualats a la primera part i empatar a l'inici de la segona, el resultat final va ser de 2-4 amb victòria del Reus que es va convertir en el guanyador del 26è Torneig d'Hoquei Mercat del Ram en la categoria Prebenjamí Iniciació.
Tocava dutxa i anar al Pavelló del Club patí Vic per l'entrega de trofeus i medalles, una pista on es disputaven les finals de Prebenjamí i Benjamí. Els jugadors del Torrelles varen sortir una mica moixos de la final, però de seguida es van posar a veure la final de Prebenjamí que va guanyar el Taradell per sobre el Vic. Entrega de trofeus i medalles pels equips participants i dinar de germanor a les instal·lacions del Club Patí Vic, on tantes finals de l'OK Lliga s'hi han jugat.
Subcampions del Torneig de Vic i sensacions agredolces que ens ajudaran a entendre com s'ha d'enfrontar una final com la que hem de fer a Palau al juny. Vinga nois, 2 partits guanyats i subcampions del Torneig. Enhorabona PB INICIACIO A, Torrelles a munt amb l'hoquei, el futur ens espera!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada