dimarts, 5 de novembre del 2013

TORNEIG ESCOLA A CORBERA

El proper cap de setmana tindrà lloc a Corbera un torneig en el qual participaran els nostres jugadors i jugadores d'escola.

Aquí teniu el cartell de presentació i tota la informació sobre la organització i els horaris.

HORARISREGLAMENT DEL TORNEIG

- El camp estarà dividit en dues pistes i els partits es jugaran a l'ample de la pista. En totes dues es jugaran partits simultàniament.

- Els partits constaran de 2 parts de 15min sense parar. Amb un descans de 5min. sense canvi de pista entre part i part.

- Entre partit i partit hi haurà un descans de 5min. per a la col.locació dels equips.

- El reglament serà el mateix que l'oficial de la Federació catalana de Patinatge.

- Al llarg de tot el torneig no hi haurà marcadors, ni classificació final.

- Cada equip ha d'anar acompanyat pels seus entrenadors i delegats, que ajudaran i assistiran els nens. L'organització també aportarà voluntaris per ajudar els equips amb tot allò que sigui necessari.

- Demanem màxima puntualitat als equips per tal d'ajustar-se a l'horari.

- Al finalitzar els partits, tots els participants hauran de romandre amb els seus entrenadors. I podran descansar als bancs de fora de la pista.

- Un cop finalitzada la seva participació, els equips es podran canviar i esperar juntament amb els seus entrenadors per seguir les instruccions de l'organització per l'entrega dels obsequis.

- Els horaris poden patir alguna modificació en funció del desenvolupament dels partits.

ACTIVITATS

- Al llarg del torneig hi haurà fruita i coques de pastisser per a que els nens puguin esmorzar.

- Hi haurà el sorteig d'un stick solidari amb la venda de butlletes, tota la recaptació serà en benefici de la MARATÓ DE TV3.

- Hi haurà servei de bar al pavelló.

- Al finalitzar els partits i abans de l'entrega d'obsequis, hi haurà l'actuació dels GEGANTS DE CORBERA, que ens faran uns balls típics pels nens i nenes participants.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada