dilluns, 18 de novembre del 2013

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana plujós no s'han pogut disputar partits a la nostra pista de Can Coll. Així que les cròniques només són de partits jugats fora.

HC PALAU PLGS A - MINIFEM B

Primera part de molt esforç defensiu per part de les noies de Torrelles on el Palau li va costar crear clares ocasions. Fins el minut 6 no va arribar el primer gol i el segon a les acaballes de la part.2 a 0.

Segona part sense història on el Palau ha incrementat la intensitat ofensiva amb xuts de mitja distància. 6 a 0.

Tercera part on el nostre equip va acabar desdibuixat. 8 a 0 . Partit de més a menys.

Ànims noies!!

CP RIUDEBITLLES - PREBENJAMÍ INICIACIÓ B

Bon partit del Prebenjamí Ini B a la meravellosa pista del Riudebitlles. (La propera vegada que la visitem, adjuntarem fotografies, val la pena).

En aquest partit van debutar els dos jugadors que faltaven del nostre equip: el Martí i el Climent, també va venir l'Álvaro, que ja havia debutat contra el Noia. Tots els jugadors van poder participar i gaudir del joc d'equip.

El resultat va ser molt clar a favor del Torrelles (0-5, 0-5 i 0-1), amb algunes jugades ben trenades i bons xuts a porta. Un partit per gaudir en família.

Endavant Torrelles!!!

NOIA - PREBENJAMÍ A

Dissabte tocava matinar car el nostre Prebenjamí A jugava a les 9 del matí a la difícil pista del Noia. Ja comença a ser habitual visitar pistes d'equips històrics i aquest cop ens enfrontàvem a un històric de l'hoquei català.

Del partit en podríem destacar el coratge, la lluita i l'allau de xuts a porta que els nostres van oferir en tot moment. En ocasions amb més encert que d'altres. Prova d'això és que la primera part va acabar amb un apretat 1-1. La segona va ser més intensa i resultat d'això va ser el marcador 1-4. A la tercera i última part va tornar la igualtat d'ambdós equips acabant amb un 1-2 a favor nostre.

Un partit més el Prebenjamí A surt victoriós d'una pista amb molta història.