Bon dia,

aquí teniu les cròniques dels partits disputats aquest cap de setmana

MINIFEM B - CHP BIGUES I RIELLS

DERROTA, PERÒ MENYS.
En el partit de tornada, el MinifemB ha tornat a perdre contra el Bigues,  però les de Torrelles aquesta vegada no ho han posat tan fàcil com en el partit d'anada.
Tot i que al primer temps al MinifemB li ha costat reaccionar, al segon ha plantat més cara al Bigues, creant fins i tot alguna ocasió de gol. Al tercer, el joc s'ha fet un pèl més agressiu, havent-se de fer un canvi a l'equip de Torrelles per una petita lesió sense conseqüències.
En general, s'ha arribat més al camp contrari, però sense acabar de concretar les poques ocasions de gol.
Destacable, un cop més, la brillant actuació de la portera del MinifemB.

CE OLESA PATÍ - MINIFEM A

Un altre partit guanyat de les nostres nenes contra el Olesa, que continuen guanyant i milloran individual, colectivament i tacticament i cada vegada ammb mes automatismes apressos. El partit es va guanyar per les tres parts amb cap gol en contra. Força Torrelles, endavant MINIFEM A

CP SANT RAMON A - PB INICIACIÓ B

Bon partit del Prebenjamí Iniciació B a la pista del Sant Ramón de Vilafranca, amb un resultat final de 3-2. Le dues primeres parts es van empatar, i la última, tot i començar guanyant, la vam perdre per 2-1, amb molta mala sort en el tram final.

De tota manera, es va veure un bon partit, amb bones jugades i moltes ganes contra el primer del nostre grup. La millora des del primer partit de la lliga és considerable i dóna als nens i nenes del nostre equip molta confiança per afrontar els propers compromisos.

PIERA HC / PB INICIACIO A TORRELLES (0-3)

L'equip del Prebenjami Iniciació A s'enfrontava a un horari no habitual (19.30h). El transcurs d'un festival de patinatge artístic amb jurat va fer endarrerir l'inici del partit uns quaranta minuts. A la primera part l'equip visitant va sortir a pista, sota les ordres de Manel, amb una mica de son a les orelles. Una primera part que el Prebenjamí va guanyar per 0-3 tot i que amb pocs passis d'atac.

Tot i trobar-se a mig gas, a la segona part el Prebenjamí Iniciació A va encarar la pista i les triangulacions amb més encert i vàrem acabar guanyant per un contundent 0-7.

A la tercera part, el Piera es va ressentit de l'horari i de la pressió del contrari i no va oposar resistència. El marcador ha finalitzat amb un 0-3.

Malgrat l'horari nocturn el PB INiciació A ha afegit una altra merescuda victòria. Hem de pensar en seguir treballant i encarar cada partit amb il·lusió. La segona volta ens oferirà un panorama de rivals forts i cal estar amatents.