dilluns, 5 d’octubre del 2015

ESCRIT DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA PRESIDENTA, ELENA MARTÍNEZ

Bon dia a tots i a totes!

Avui inicio una nova etapa en el Club Patí Torrelles, ja que no només seré la mare d’una jugadora, sinó que en seré la presidenta. No puc negar que em fa molta il·lusió. Ara bé, sóc conscient també del repte personal i col·lectiu que suposa, així com de la responsabilitat que representa.

Una etapa, que no puc fer sola. El club no és ni d’una presidenta, ni d’una junta. És de tots i cadascun dels que hi formem part, fent la tasca que individualment ens correspon. Pot semblar retòric, però així ho penso: junts farem més gran aquest club.

No existiria el club, sense els nens i les nenes que són els que ens han portat (patinant) fins aquí a la majoria de nosaltres. No existiria el club, sense els entrenadors que són els que esportivament ajuden a créixer als nostres fills i filles (i també com a persones!). No existiria el club sense els delegats que estan tant pendents del seu equip, propers als jugadors i a les famílies. No existiria el club, sense els pares i les mares que acompanyem, animem i confiem en els nostres fills i en els entrenadors. No existiria el club, sense una junta que vetlla perquè setmana rere setmana, tot l’engranatge funcioni. Tots som necessaris.

Aquest projecte que va iniciar-se fa sis anys, gràcies a la tasca d’uns quants, i s’ha mantingut viu, gràcies a l’esforç, dedicació, constància, il·lusió de molts d’altres. Gràcies Salva per tota la tasca que has fet. Gràcies a tots els que heu ajudat a fer créixer el Club Patí Torrelles.

Conscientment i responsable assumeixo aquesta tasca. Compto des d’avui mateix, amb tot el vostre suport.


El club ha de continuar creixent. El club s’ha de fer encara més gran. 

Elena Martínez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada