diumenge, 30 d’agost del 2015

INFORMACIÓ CAMPUS SETEMBRE

CAMPUS SETEMBRE 2015

L’equip d’entrenadors/es i educadores del proper Campus de Setembre estarà format per:
·        Entrenadors/res: Manel, Mireia, Edu.
·        Educadores: Sandra, Marta, Isa.
·        Comptarem amb el suport puntual dels entrenadors habituals i de jugadores de hoquei ja conegudes per molts com la Judith, la Silvia, la Pauleta o en Pol.
·        I amb les visites especials dels jugadors del Barça com en Pol i en Barroso, la Sara de l’Sferic, Aguilera Sarda, l’Aleix  i en Campor del Caldes, la Laura i la Pauleta de Palau... I alguna visita sorpresa més que segur que ens donaran bons consells i ens faran gaudir una bona estona.


PLANING


L’HORARI DEL CAMPUS PER COMPETICIÓ :



L’HORARI DEL CAMPUS PER INICIACIÓ:















MENU










·       El club proporcionarà els estris per dinar. NO cal portar ni plats, ni coberts, ni gots, ni tovallons.
·       Si algun nen o nena necessita dieta o te alguna al·lèrgia o intolerància alimentaria cal que us poseu en contacte amb els vostres entrenadors i/o amb la Marisol del bar de la pista que es qui ens farà els menús.
·       Si algun nen o nena necessita medicació durant les hores del campus cal que deixeu la medicació al vostre entrenador amb un escrit on posi:
o  Nom del nen/a.
o  Data
o  Nom del medicament, dosi i durada del tractament.
·       Durant el campus es realitzaran fotografies que després es penjaran a la pagina web del club. El club posarà a disposició de les famílies un full d’autorització de drets d’imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada