dilluns, 3 d’agost del 2015

ENTREVISTA AMB LA DRA. MIREIA ESPINOSA

Com sabeu aquest any tenim un nou patrocini de col·laboració amb la Clínica Dental Mireia Espinosa ubicada a la Gran Via de les Corts Catalanes cantonada Villarroel a Barcelona. La Dra. Mireia Espinosa ha incorporat, dins del serveis que ofereix la clínica, la confecció de protectors bucals a mida, específics per a la pràctica de l’hoquei. Amb aquest acord us podreu beneficiar d’una primera visita gratuïta i un 10% de descompte en tots els tractaments per als familiars del Club Patí Torrelles.
Us deixem una entrevista per que la conegueu millor i també als seus protectors bucals.

PARLANS UNA MICA DE TU:
Em dic Mireia Espinosa i Femenia, sóc Llicenciada en Odontologia i Màster en Cirurgia i Implantologia Bucal per la Universitat de Barcelona.
Sempre he volgut estudiar Odontologia. De fet, és l’únic que “volia ser de gran”. M’agrada la meva professió. Tinc una consulta a Barcelona que està formada per especialistes de les diferents branques de l’Odontologia. Crec que aquesta és la millor manera de donar sempre la màxima qualitat i complir les expectatives dels nostres pacient.
Totes nosaltres apostem per la formació continuada i així poder oferir les millors opcions terapèutiques utilitzant sempre materials d’avantguarda.

COM ÉS QUE ET VAS DECIDIR FER PROTECTORS BUCALS ESPECÍFICS PER HOQUEI?
Doncs, tot va començar després de veure un partit de hoquei on hi jugaven els fills d’uns amics. Va ser aquell dia que el meu fill gran, en Pau, va decidir que volia aprendre aquest esport.
Al poc temps, en Pau ja estava aprenent a patinar amb altres nens a l’escola del Club D’Hoquei.
Jo estava encantada de que volgués aprendre un joc d’equip on se l’inculquessin valors com el companyerisme, la constància i l’esforç; però, volia que ho fes de forma segura. No volia patir per un mal cop que fes que se li trenqués una dent o que se li fracturés algun frenell labial.
Per aquest motiu, en Pau porta el protector des del primer dia que va deixar l’escola i va passar a competir. El porta a tots els entrenaments i a tots els partits. Val a dir, que com és un protector fet a mida, s’ha adaptat perfectament des del primer moment.

PER QUÈ CREUS QUE ÉS IMPORTANT EL PROTECTOR BUCAL PER A LA PRÀCTICA DEL NOSTRE ESPORT?
Actualment, assumim l’esport com a element fonamental en l’educació per a la salut i per obtenir una bona qualitat de vida.  Realitzar algun tipus d’esport, s’ha convertit en quelcom habitual, el que comporta un major risc de patir un traumatisme.
És un fet provat que les protectors bucals són eficaços en la prevenció de les lesions dentals causades durant l’esport. Quan practiquem qualsevol esport on hi ha la possibilitat d’impacte, les nostres dents estan en risc, per tant, és molt recomanable utilitzar una protecció eficaç que el salvaguardi.


PER QUÈ ENS HEM DE GASTAR 80€ SI PODEM TROBAR UN PER MENYS DE 10€ A LES GRANS SUPERFÍCIES ESPORTIVES?
Els nostres protectors bucals, a l’estar fets a mida, no es mouen durant les activitats esportives, actuant com un casc de protecció dental.
Estan fets amb múltiples capes de polímers flexibles i suaus que actuen per absorbir els impactes. No dificulten la respiració i permeten parlar normalment després d’un breu període d’adaptació.
Són ideals per a nens, joves i adults que practiquen esport de contacte.
Els protectors bucals preformats i/o adaptats amb aigua calenta no s’adapten correctament a les dents ni respecten estructures anatòmiques com els frenells labials, per aquest motiu, són incòmodes i normalment interfereixen a la parla i a la respiració del jugador, i això fa que disminueixi el seu rendiment.
Aquests protectors bucals donen una falsa sensació de protecció a causa de l’aprimament significatiu dels material en el moment d’adaptar-lo a la boca quan el jugador mossega la fase tova del mateix.

I PER ACABAR ALGUN MISSATGE PER LA GENT DEL CLUB PATÍ TORRELLES?
Que gaudiu de la pràctica de l’hoquei de forma segura. Salut, esport i amunt Torrelles!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada