dimecres, 3 de juny del 2015

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

TORRELLES INICIACIÓ A – ARENYS DE MUNT

3 – 2 , 6 – 2, 8 - 4


En primer lloc moltes felicitats al nostre equip i a l’entrenador per arribar fins on hem arribat, que no es poc….ens hem plantat a la final!!!

Al partit d’aquest passat diumenge ens ha tocat patir més del que estem acostumats.

A la primera part l’Arenys ha apretat de valent posant-se per davant en el marcador aprofitant que els nostres jugadors han sortit ben adormits.

Ben aviat l’equip ha despertat, ha començat a marcar gols, ha aconseguit remuntar el resultat i guanyar la part que feia falta per classificar-nos per la final…oe oe oe oeeeeee!!!!!

A la segona i la tercera part el joc ha estat dinàmic i esplèndid aconseguint uns marcadors més amplis davant dels quals l’Arenys no ha pogut reaccionar.

Si continuem així ho aconseguirem....

Ens veiem a la FINAL!!





CLUB OLESA PATÍ 4 - BENJAMÍ B 4


Sabado 30 de mayo ... tras un mal partido de la tarde del viernes.. hoy el benjamin B se entrega como nunca en el campo...hemos disfrutado de todos y cada uno de ellos.. con su tecnica, patinaje y tiros a puerta... acabando con un empate tras la lucha de los dos equipos.. un merecido resultado...4-4. No tengo palabras para expresar todo lo q hemos vivido y sentido con nuestro Benjamin B. Solo Graciasssss Marti, Pau, Guillem, Josep,Max y Biel...




PREBENJAMÍ B 3 - JMJ 0


Un cap de setmana més, els nostres nanos han fet un bon partit, en aquesta ocasió contra el JMJ, millorant clarament el partit disputat a la seva pista.


Tot i que la temporada ja s'acaba i l'equip no es juga res, els nostres jugadors demostren moltes ganes i il.lusió als partits.


Amunt Torrelles!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada