dilluns, 1 de desembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 10

CP SANT RAMON 4 - BENJAMÍ A 8

Dissabte el Benjamí A visitava Vilafranca per enfrontar-se al Sant Ramon.

La primera part ha tingut una sortida trepidant que ens ha permès situar-nos amb un 0-2 al primer minut.

Joc electric amb una molt bona circulacio d pilota ha estat la tònica dels primers 15 minuts. Cal destacar el 5è i 6è gols, fruit de dues jugades exel.lents de combinacio al primer toc. L'equip ha funcionat en totes les línies. Als darrers minuts, 4 aturades de mèrit del nostre porter han deixat el resultat amb un 0-6.

La segona part ha estat espesa i molt irregular. Potser fruit d'un cert relaxament pel resultat favorable. El joc ha estat precipitat i poc precis. Aquest joc lent i imprecís ha propiciat una seudoremuntada que ha maquillat el resultat final.

Final 4-8

MALGRAT 2 - BENJAMÍ FEMENÍ 1

El nostre equip femení : l’Ainhoa (1), l’Africa (3), la Carmina (4), la Laia Juan (9), la Laia Vidal (12) i la Neus (16). Com han crescut! Com milloren dia a dia! Com milloren partit a partit. Quin equip!

El partit, el darrer partit d’aquesta fase, ens permetia poder classificar-nos com a terceres del nostre grup, i donar-nos l’accés al grup de preferent (Campionat de Catalunya). Arribàvem al partit en quarta posició i ens enfrontàvem amb el Malgrat que ocupava la tercera plaça. El partit es jugava a Blanes.

El partit d’anada, a la nostra pista, les nenes del Malgrat van endur-se la victòria per la mínima. En part per la força emprada, i per l’edat i corpulència de les seves jugadores.

Les nenes del Torrelles sent conscients de les seves possibilitats, anaven disposades a guanyar, però alhora acompanyades per força nervis. I a més, amb ganes de dedicar la victòria a la Mireia, la seva entrenadora que no estava present perquè tenia partit, i al Manel, que ha hagut d’assumir la tasca de dirigir-les en un partit tan important.

Abans d’iniciar-se el partit, amb l’àrbitre, s’ha comprovat que 3 de les jugadores del Malgrat (que també van participar en el partit d’anada) són alevines. Tanmateix les nenes del Torrelles i l’entrenador han volgut demostrar en pista que, malgrat jugar amb nenes d’una categoria superior, són capaces de lluitar i fer el que molt bé saben fer, jugar a hoquei a la pista!

El partit ha estat molt intens. Moltes ocasions generades pel Torrelles, que s’ha avançat en el marcador a la meitat de la primera part. En pista, millor el Torrelles. Més ocasions i molt bona defensa. (0-1).

Als primers minuts de la segona part, un penalti a favor del Malgrat, ha fet pujar l’empat al marcador. (1-1) Però a un minut i mig del final, s’han avançat en el marcador i ja no ha hagut temps de reaccionar. (2-1). Resultat injust pel joc que hem vist avui a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Sensació agredolça. Però, és evident, que nosaltres, només podem fer que felicitar-les a totes, al nostre equip femení: l’Ainhoa (1), l’Africa (3), la Carmina (4), la Laia Juan (9), la Laia Vidal (12) i la Neus (16).

Encara ens queda feina per fer. Com diu un que en sap molt: som millors que elles, només ens falta saber demostrar-ho.

I esperant la decisió de la federació..... volem gaudir del Benjamí Femení al Campionat de Catalunya perquè puguin continuar demostrant que somos la leche....

C.P. SANT RAMON A 3- PREBENJAMÍ INICIACIÓ 0

Últim partit de la primera fase dels nostres nens en el que tot i perdre, (val a dir que ens enfrontàvem amb els primers del grup), hem pogut gaudir de moltes jugades elaborades i moltes parades del nostre porter.

Al final els nens han acusat el cansament, doncs teniem dues baixes i no teniem recanvis.
El resultat final ha estat 3-2, 4-1, 4-0.
Ànims i a seguir treballant.

C.H.P. SANT FELIU 1 - MINIFEM 3

Dissabte a la tarda, l'equip del minifem ens vam dirigir cap a St Feliu de Codines carregades amb moltes emocions.
Vam empatar 1-1 la primera part, i vam guanyar la segona i la tercera part amb un 1-2 i 0-2, respectivament.

Durant el partit vam poder gaudir tant de l'empenta i la il·lusió de les més petites com de la contundència i resolució de les més veteranes. Hem d'agrair a la Laia Vidal que participés d'aquesta tarda tant especial!

Una victòria molt merescuda amb moltes ocasions de gol, que les jugadores volen dedicar a la seva entrenadora la Mireia Cavistany i a la Núria Sancho que no va poder jugar amb nosaltres, i a la que vam trobar Moooooooolt a faltar. Esperem que es recuperi aviat! L'equip no és el mateix sense ella!! Ànims Núria! T'esperem!!

PREBENJAMÍ B 3 - C.P. RIUDEBITLLES 0

Aquesta setmana ens ha tocat jugar a casa, i tant la pista com l'equip han superat la prova de la llevantada!

Tot i que la pista estava parcialment mullada, tant l'àrbitre com l'equip contrari han estat molt comprensius i, després d'escurçar la pista dues vegades, hem pogut disputar un partit en el qual ens jugàvem la tercera plaça del grup.

L'equip ha jugat força seriós, tot i les interrupcions que han tingut lloc a la primera part, i l'ha enllestit amb un 5-0.

La segona ha estat més disputada i ha acabat amb un 2-0.

Per acabar tercers de grup i jugar les eliminatòries havíem de guanyar les tres parts, i així ha estat. La tercera amb un 3-0, i amb bon joc per part de tots.

Només queda felicitar-los a tots per la feina, la il.lusió i l'esforç diari.

CLUB OLESA PATÍ B - PREBENJAMÍ A

Partit cancel.lat.

Aquest dissabte els nostres nens jugaven l'últim partit de la primera ronda a Olesa, però degut a la pluja el partit no es va poder jugar.