dilluns, 8 de desembre del 2014

CRÒNICA DEL PARTIT PENDENT DE LA JORNADA 10

Olesa 1 - 3 Preb. A
Divendres tocava jugar el darrer partit de la primera volta, suspès per la pluja fa una setmana.
El partit ha estat fred com el temps. Els nostres han iniciat el partit amb rigidesa i amb els moviments gèlits. Tot i dominar la primera part la manca d'encert i la bona actuació del porter local ha fet que guanyéssim per la mínima. (0-1)
El segon temps ha estat una calca del primer temps. Poc encert i manca de passades. Fruit d'un error en atac ha vingut el gol dels locals. Un contraatac rapidíssin que ens ha enxampat mal col.locats.
Amb una mica més d'empemta hem assolit l'empat. (1-1)
La tercera i última part ha estat molt similar a les altres. Màxima igualtat menys en els darrers minuts on el nostra encert ha dibuixat l'1-4 final.
Podem dir que la victòria ha estat merescuda però que caldrà millorar el joc de conjunt si volem encarar la segona fase de la lliga amb opcions.