dijous, 27 de març del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

MINIFEM A 3 – MANLLEU 2

Quin partit! Quina intensitat! Emoció fins al final.

Damunt la pista, dos equips lluitadors. Les ocasions, les moltes ocasions les ha generat el Torrelles, però una bona defensa i sobretot el gran treball de la portera del Manlleu, han fet impossible batre la seva porteria. Resultat primera part 0-0.

La segona part s’ha iniciat amb la mateixa tònica que tota la primera: el Torrelles jugant com un equip, xutant les nostres jugadores a porteria sense obtenir recompensa. Però en el primer xut del Manlleu a la nostra, han fet pujar el seu primer gol. El Torrelles ha continuat jugant bé, tant en defensa com en atac, i per això i malgrat la quantitat d’aturades de la seva portera, el Torrelles ha donat la volta al marcador amb dos gols. I en una jugada fortuïta del Manlleu, rebotant la pilota en els dos pals, han aconseguit empatar la part. Resultat 2-2.

La tercera era la definitiva. Calia guanyar-la per continuar tenint alguna opció en el campionat. A la primera jugada, hem marcat. I, de nou, la mateixa intensitat. I, de nou, la portera del Manlleu ho para tot. I de nou, el Manlleu marca. Però les nenes del Torrelles, per ocasions generades mereixien un millor resultat. I ara sí, dos gols més han fet embogir a la grada! Resultat 3-1.

Felicitats als dos equips pel partit que ens heu regalat.

TORDERA 3 - MINIFEM B 1

Aquest dissabte, hem hagut d'anar a Tordera, amb qui vam empatar a la primera volta. Aquesta vegada no ha estat possible i hem perdut. No obstant, això, nostres petites han aguantat molt bé la primera i segona part, la qual inclús han empatat.

El Tordera és un equip amb nenes més grans per la cual cosa no puntua, fet que fa valorar millor la feina de les nostres nenes.
Primera part lluitada amb un gol molt ajustat tant en el espai com en el temps, per part de les contraries. 1-0
Segona part sense gols amb bona feina defensiva i alguna arribada ofensiva sense resultat. 0-0
A la tercera part les del Tordera s'han vingut amunt (concretament una de les nenes) i ens han golejat. 5-0

PREBENJAMÍ INICIACIÓ B 0 - CALDES RECAM LASER 3

Aquesta jornada hem pogut comprovar amb certa satisfacció i un gran descans, que el mal partit de la jornada anterior va ser un miratge (sortosament), i que l'equip pot plantar cara a tots els rivals del grup. Aquesta setmana, contra el Caldes, sabíem que era un partit difícil, són els primers de grup i fan un bon joc d'equip.

El partit no ha començat bé, i el Torrelles, molt perdut a la pista, s'ha vist superat pel Caldes. La segona i la tercera part han estat més igualades i el Torrelles ha arribat amb certa facilitat a la porteria contrària, fent dos gols en cada part.

Tot i la derrota, d'altra banda, esperada, cal remarcar la millora en el joc i la coordinació dels jugadors.

Molta sort en el que queda de campionat!!

HC SANT JUST 1 - PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3

Dissabte tocava anar fins a Sant Just Desvern, al Pavelló de la Bonaigua. Bones instal·lacions i un partit on vàrem poder veure els jugadors del PB INICIACIO A assajant alguna tàctica de joc abans de començar el partit, reunits al mig de la pista concentrats.

Però els nostres varen començar fluixos, al minut 6 de la 1a part gol anul·lat al sant just per peus i molts xuts a la porteria contrària sense sort. El porter rival va fer bones aturades en la primera part i quan semblava que el partit quedaria empatat a zero, la Carmina va clavar un gol a la porteria del Sant Just. 1a part (0-1).La segona part també va ser bastant igualada, al minut 6 xut al travesser i el Sant Just que obre marcador.

Els jugadors del PB INICIACIO A es varen mostrar força espessos, sense sentir les ordres de l'entrenador. En els minuts finals, el Martí va aconseguir empatar la 2a part que va finalitzar amb (1-1).La tercera part va continuar la tònica de partit intens, amb bastants intents a porteria però sense resultat, amb pèrdua de pilotes i un resultat que va acabar amb un (0-1) a favor del Torrelles.

Agraïr al cos tècnic del Sant Just les invitacions per anar a veure el partit d'hoquei entre el Barça i el Lloret. Això ens va fer gaudir d'una jornada complerta amb la possibilitat de saludar la majoria dels jugadors del Barça. Una victòria més pel Torrelles que té la vista posada a la final de Palau.