dimecres, 19 de març del 2014

CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA

MARISTES DE SANT JOAN 3 - PREBENJAMÍ INI B 0

Aquest dissabte l'equip que, guanyi o perdi, sempre deixa bones sensacions i es caracteritza per el seu esperit de lluita, ha tingut una decebedora actuació a casa dels Maristes de Sant Joan. Nomes la primera part amb un ajustat 1 a 0 amb un gol de mala sort ha estat la única igualada, pero des del minut 1 fins al final els nostres nanos no han estat els mateixos a la pista, perduts tacticament i sense aquell esperit de lluita que ens tenen acostumats.

De segur que aquest partit sera un miratge i tornaran les bones sensacions i les victories. No seria just docs la temporada d,aquest equip, classificat en els top 32, està sent fins ara més que bona.

Amunt Torrelles!

MINIFEM B  3 - HC PALAU PLGS B 0

Aquest diumenge, sota un sol de justícia les nostres petites jugadores han jugat un dels millors partits de la temporada davant del Palau B, un equip format amb nenes de primer i segon any com les nostres i que ja vam guanyar a la primera volta però amb moltes més dificultats que avui.

La primera part ha estat un allau de bon joc i de gols amb un 6 a 0 al marcador.
La segona part les nostres noies han baixat la intensitat però han pogut mantenir el gol inicial sense problemes, 1 a 0. La tercera part ha tornat el bon joc i les nostres noies s,han tornat a impossar amb un clar 3 a 0.

Bona intensitat defensiva, bones aproximacions al camp contrari i bones definicions finals. Gran partit i una demostració de la bona feina d'aquesta temporada tant de les nostres joves jugadores com de la seva entrenadora.

Endavant Torrelles!

PB INICIACIÓ A 3 - HC SENTMENAT 0

Diumenge tocava dinar d'hora per fer un partit de tornada amb el HC SENTMENAT. El dia era més estiuenc que primaveral. L'àrbitre va arribar tard i va allargar l'inici del partit perquè assegurava que amb les normes a la mà no podia deixar jugar un partit de 3 contra 3. Us poso en antecedents: el HC Sentmenat es va presentar a la pista del Torrelles amb només 4 jugadors (3 + porter) el que impedia en un principi jugar un partit amb normalitat.

L'entrenador del Torrelles (Manel Pallarés) va parlar amb l'entrenador del Sentmenat i va dir que per no jugar amb avantatja els PB INICIACIÓ A només jugaria amb 3 jugadors + porter per estar en igualtat de condicions. L'àrbitre no va estar d'acord amb aquest supòsit (tot i que els 2 equips hi estaven d'acord) i mitja hora més tard del previst varen començar el partit jugant un 4 contra 3.

La primera part es va desenvolupar amb una clara superioritat del Torrelles que va marcar 7 gols en porteria contrària. La segona part no va canviar l'argument i el PB Iniciació A tot i fer una política de passis i triangulacions per no anar directes a la porteria contrària també va posar un 7-0 al marcador.

La tercera part l'àrbitre va dir que com que el partit ja estava perdut pel Sentmenat, deixava fer la darrera part amb un 3 contra 3. Sentit comú? Lògica? Manual normatiu d'hoquei? No sabem però la tercera part va mostrar que amb igualtat de condicions el partit era més igualat. Els del Torrelles varen començar marcant territori però el Sentmenat va anar igualant el marcador i a pocs minuts del final anaven 4-4. El Prebenjamí Iniciació A va adonar-se de les circumstàncies i va apretar fort per anar a porteria contrària i acabar el 3r temps amb un 7-4.

Un partit en el que es va notar un fair play entre els dos entrenadors i els jugadors però que va tenir un element discrepant, l'àrbitre que no va permetre jugar amb igualtat de condicions fins a la tercera part. Està bé seguir les normes però davant les circumstàncies s'ha de tenir més cintura amb nois que l'única cosa que volien era jugar un partit.