dilluns, 15 d’abril del 2013

Crònica partits 13-14 d'Abril


Femení Torrelles 1 – 3 Castellet
Partit intens amb moltes ocasions de gol pels dos costats.Al final la superioritat tant física con d’edat de les nenes del Castellet es va imposar i vam perdre el partit 1-3.Hem de seguir felicitant a les nostres jugadores, d’estant enfrontant a jugadores que son 4-5 anys més grans que elles i estan tenint una excel·lent actitud en la competició.

Barberà 3 – 0 Prebenjamí B 
Partit molt ofensiu del prebenjami B que va xutar a porteria més vegades que el Barbera però la manca d’encert d’uns i la bona punteria dels altres van fer que es perdessin les tres parts 

Prebenjamí A 3 – 1 Tona
Després de la derrota amb el Caldes i l’empat amb el Vilanova, teníem unes possibilitats de classificar-nos com a segons gairebé nul·les. Vam afrontar el partit contra al Tona amb el repte de acabar la temporada lluitant fins al final.
El partit va ser difícil com s’esperava, amb el Tona pressionant des del principi, però avui era el nostre dia i en un partit excel·lent els nanos van saber com sortir de la pressió i amb gran qualitat van emportar-se i el partit amb els parcials:2 a 0, 2 a 1  i 3 a 3. Tornem a recuperar la segona posició esperant el miracle davant del Vic. Difícil però no impossible. Amunt Torrelles!

Sentmenat 3 – 0 Prebenjamí Iniciació A
Partit intens, jugar contra els primers de grup sempre es complicat. El Sentment es el líder amb posició destacada i li porta 10 punts al segon classificat. El Prebenjami iniciació A va sortir amb ganes però la superioritat del Sentmenat era clara. Molta intensitat en el joc, en els xuts,  l'equip ha lluitat però hagués pogut fer una mica més. Com a punt positiu, el Sentmenat es l‘equip menys golejat de tota la segona volta, només ha encaixat 6 gols, i el Torrelles els hi ha fet 4 d’aquests.Ànims equip! !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada