dilluns, 8 d’abril del 2013

Crònica partits 6-7 Abril

Alpicat 8 – 1 Femení Torrelles                                                                                                                               Partit contra l’Alpicat molt complicat. Per ser el líder del grup amb un sol partit perdut i per tindre tres nenes de sisè curs que marcaven moltes diferencies amb les nostres jugadores. El partit l’hem perdut per 8-1 tot i això ha sigut un partit bastant bo que hem aguantat amb un  3-1 a la mitja part, amb un gol de la Neus de "picara", amb molta astúcia. A la segona part la força i la superioritat de les jugadores del Lleida s’han imposat amb un gol a tres dècimes del final que ha suposat que les nenes perdin una aposta amb la seva entrenadora
Vilanova 2 – 2 Prebenjamí A Torrelles
Bon partit del prebenjami A que ha esgarrapat un empat a casa del Vilanova.
Una primera part impecable en defensa i atac ha acabat en 0-2 a favor del nois de Torrelles.
A la segona part han afluixat i s’han trobat de seguida amb un 2-0 en contra en dos errades defensives, però els nostres nois han pogut reaccionar i han posat pressió al Vilanova amb el 1 a 2 però no hi hagut temps per mes.
La tercera part ha estat la més oberta i el gol inicial dels locals l’hem contrarestat al marcar una falta directa. I tot i les nostres ocasions amb diversos xuts al pal i alguna que altre del Vilanova ha deixat la part i el partit en empat.
Moltes felicitats!!

Prebenjamí Iniciació B 3 – 0 Maristes St.Joan
El passat dissabte vam gaudir d'un bon partit del Torrelles, que va acabar amb un clar 3-0 a favor nostre i en el que vam veure un gran joc d'equip dels nostres nens i nenes. La primera part va acabar amb un 2-0, amb gols del Max i el Martí. (el Max s'està especialitzant en fer gols increïbles últimament). A la segona el resultat ha estat més ajustat, amb un 2-1 final i gols del Martí i el Nicolás). La tercera ha estat molt més plàcida, amb un 4-0 i gols de la Carmina, el Max i dos gols de murri de l'Aleix.
Ara ens toca descansar 2 setmanes, temps de millorar i treballar força!.

Prebenjamí Iniciació A 2 – 1 Palau de Plegamans
El Prebenjamí A del Torrelles i el Palau de Plegamans s’enfrontaven en un duel, teòricament desigual, tenint en compte el resultat de la primera volta. La primera part va ser molt intensa. El Torrelles va situar els seus jugadors amb un rombe defensiu impecable. La lluita de tots els jugadors el va fer molt sòlid. Defensivament van estar molt bé i l’encert en els contraatacs van fer que guanyessin la primera part. (4-1).
Tres gols del Roc i un un del Pau Sanchez, que també va fer dos ’assistències de gols. La defensa amb el Jan Mabilon i el Janco va estar encertada, tot i que el Janco va haver d’abandonar el camp desprès de la primera part, perquè no es trobava bé.
La segona part, fruit del cansament de la primera, va fer que el rombe no fos tan sòlid. Tot i així ens vàrem avançar en el marcador. Després, el pal de la porteria va evitar el possible dos a zero i tot seguit vàrem rebre l’empat. En el darrer minut vam encaixar dos gols més. (1-3)

La tercera i última part, començava amb molt força, va ser molt intensa i disputada, tot i el cansament dels de Torrelles. El rombe tornava a funcionar i dos gols de contraatac van resoldre el partir a favor del Torrelles. A falta de 17 segons el P.Plegamans va escurçar diferències però ja no hi havia temps per més. (2-1)

En resum, bon partit dels nostres on per primera vegada va executar el rombe amb convicció i lluita, i on a més vam contar amb l’ajuda de la Laia Vidal