dilluns, 4 de març del 2013

Cròniques partits del cap de setmana

Tordera- Prebenjamí Iniciació A (3-0)
Partit molt fluix a Tordera on en cap moment el Torrelles va ser capaç d plantar cara.Van estar desubicats i fluixos sense agafar el ritme. Tot i el mal resultat, molt bona l'actuació del Lluc que va fer unes aturades fantàstiques.

Malgrat - Prebenjamí Iniciació B (0-3)
A la primera part vem veure amb sorpresa que el porter del Malgrat es va negar a posar-se a la porteria, per la qual cosa es va acordar que jugarien amb 5 jugadors de camp i sense porter. Aquest fet ens va desconcertar a tots, inclosos els jugadors, a qui els costava fer bones passades amb tants sticks i patins al mig de la pista. El resultat va ser 1-5.

La segona part i la tercera part es van jugar per fi amb porter (ja que van posar a la porteria a un dels jugadors de camp). El resultat va ser 0-7 i 1-7.

El partit no va ser gaire emocionant, però els nostres nens i nenes progressen cada dia i van agafant molta confiança, de moment en aquesta fase, compten els partits per victòries.

Centelles-Prebenjamí A (2-1)
Partit que no comptava per la classificació doncs el Centelles compta amb diversos jugadors/res més grans. El Centelles malgrat la diferencia d'edat i de nivell planteja el partit inicialment esperant en defensa, cos que cal agrair. Els nostres nens han fet un partit molt complert i han tornat a demostrar que poden funcionar com equip i han sorprès al Centelles guanyant la primera part i adelantat-se en el marcador al principi de la segona part, moment en que han deixat d'especular i s'han llençat a l'atac guanyant finalment tant la segona com la tercera part. Malgrat la derrota molt bon partit dels nostres jugadors.

Prebenjami B-Castellar (1-3)
El partit s'ha fet sota un sol enlluernador a la nostra pista, i per dificultat  dels nostres porters (Arnau i Ferran), han patit 2 parts amb el sol de cara, 2 parts (2a i 3a)  que combinant amb els xuts forts i de lluny del Castellar han produït molts gols en contra.
La 1a part ha quedat empatada a 1 gol, i amb oportunitats per guanyar-la. La 2a Part, l'Africà s'ha tingut que marxar a casa  (febre alta), i això l'equip ho ha pagat  amb un pitjor rendiment. No obstant això han seguit lluitant, però s'ha perdut clarament.
La 3a Part, amb plantejament a l'atac, hem tornat a fer 2 gols, però ells han fet mes, i la "calor" i el cansanci s'ha notat en els nostres nens.