dilluns, 18 de març del 2013

Crònica partits jornada 16-17 Març

Caldes Recam Laser 1-2 Prebenjami A
Partit molt emocionant a la pista del Caldes on els nois i noies de Torrelles han pagat les errades en els gols locals molt car tot i que fins el darrer minut han estat lluitant per la victòria. La primera part ha començat amb dues errades que han posat el 2-0 en el marcador. Després del temps mort els nostres nanos s’han refet posant el 1 a 2 al marcador i a punt han estat d’empatar però el temps se’ls hi ha tirat a sobre. La segona part s’ha controlat millor i s’ha guanyat per 0-2 tot i que el Caldes ha apretat amb força en els darrers minuts. La tercera part ha començat com la primera, amb dos errades que ha significat el 2 a 0 en contra. A partir d’aquí, el Torrelles s’ha llençat a per la victòria i el partit s’ha embogit amb anades i tornades d’una porteria a una altre. 1 a 2, 1 a 3, 2 a 3 i en el darrer segon el 2 a 4 posen en evidència l’emoció dels darrers minuts del partit.
Prebenjamí B 1. MANLLEU 2

Avui l'equip ha fet la 1a part millor de l'any, l'equip inicial (Arnau, Africà, Josep, Riad i Marc) s'han esforçat moltíssim (aturades, recuperacions de pilota, xuts a porta) i han demostrat ser millors que els rivals. A la 2a part, va començar força de equilibrada, però el Manlleu amb una gran banqueta va seguir imposant un ritme alt al partit, i es va emportar la  2a part. La 3a part ho decidia tot, però els nostres nens ja no tenien las forces de la 1a part, i  rebots i un penalt en contra , van decidir el partit a favor seu. Gabi i Pau van donar oxigen a l'equip en els canvis i Ferran va aconseguir bones aturades però insuficients per parar las oportunitats del Manlleu a la 3a part.

Prebenajmí Ini B 3 – 0 Ripollet

Aquest dissabte l'equip de Prebenjamí Iniciació B s'ha enfrontat al Ripollet. Ha estat un partit bastant plàcid, tot i que el Ripollet és dels que planta cara. El resultat final ha estat 3-0 a favor del Torrelles.
 A la primera part hem guanyat 2-0 amb un primer gol sorprenent del Max (des de molt lluny i alçant la pilota... ningú s'ho esperava) i un segon gol de la Carmina.
La segona part a acabat amb 3-1 amb gols del Martí (2) i un de la Carmina. La tercera ha acabat 1-0 amb un gol de la Carmina.
Cal destacar que els nostres nens i nenes han atacat molt, però el porter rival ha fet una bona feina i ha aturat moltes pilotes.
De moment aquest equip continua sumant victòries!

Prebenajmí Ini A 0 – 3 Vilanova

Bon partit del Prebenjamí Iniciació A, on el resultat no reflexa les ganes que van posar al terreny de joc.
El Torrelles va dominar durant gran part del joc la bola i el Vilanova va arribar poques vegades a porteria, però amb molta efectivitat. Malauradament, no va se el nostre millor dia en defensa.Vam tancar  les parts 1-3;0-3 i 0-1.
Va ser un partit molt intens en atac, on el Torrelles va arribar molt  a porteria i amb molts bones ocasions de gols. La falta d’encert i la bona tasca del porter del Vilanova va impedir  que materialitzem més gols, però si juguem amb aquesta energia ja arribaran.!!!

St.Feliu Codines 0 - 13 Femení

Partit contra el sant feliu d codines amb victòria per 0-13 amb 2 gols d la Carmina 3 gols de la Africa i 8 de la Laia J.
Seguim millorant, a destacar que cada dia som més equip. Feliçitats Mireia per com milloran les nenes.