dimecres, 26 de novembre del 2014

NOU XANDALL I EQUIPACIÓ PELS PARTITS DEL CLUB PATÍ TORRELLES

Aquesta temporada renovarem el model de xandall del Club, i introduïrem una roba d'estiu pels nostres jugadors i jugadores.

Aquesta roba serà obligatòria per a tots els jugadors i jugadores que estiguin en competició, i l'hauran de portar sempre als partits (tant a casa com a fora).

Com suposem que ja haureu observat, tots els clubs esportius tenen una equipació oficial i sempre l'han de dur, tant en els entrenaments com en els partits.

Nosaltres, no hem estat estrictes amb l'equipació dels entrenaments, però sí volem donar una imatge d'equip i d'entitat durant els partits.

Aquí teniu una mostra del nou xandall i el polo d'estiu + pantaló curt de carrer. El seu preu és de 60€, portarà l'escut brodat, i podeu mirar les talles el proper divendres 28 a la pista de Can Roig, dilluns 1 de desembre a la pista de Can Coll, i dimecres 3, de nou a Can Roig.

Aquesta nova equipació serà obligatòria a partir de la segona fase de la lliga, és a dir, a partir del 10 de gener del 2015. Les comandes haurien de fer-se en els propers 10 dies, donat que hi ha pel mig les festes de Nadal, i les entregues es poden endarrerir. Les entregues triguen entre 15-20 dies.

També us volem recordar, com cada any, que qui vulgui fer comandes de polars, les hauria de fer ara, ja que si es fan totes de cop, triguen menys a servir les comandes.

Aquesta equipació és només pels partits, l'equipació dels entrenaments, així com la samarreta, pantaló i mitgetes que es fan servir per a la competició, continua sent la mateixa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada