dimecres, 26 de novembre del 2014

CRÒNIQUES PARTITS JORNADA 9

CERDANYOLA 4 - BENJAMÍ FEMENÍ 4

El partit d’aquesta tarda, les emocions, l’esperit, l’actitud ... no es pot entendre sense haver-hi estat. Però anem a intentar compartir-ho amb tota la família del Club Patí Torrelles, perquè els regals són per compartir-los!

És la tercera vegada que ens enfrontem aquesta temporada. Abans d’iniciar-se la competició, vam jugar a la seva pista, on elles, clarament superiors, van guanyar per un contundent 8-0. Ja en competició, vam enfrontar-nos a la nostra pista, on malgrat continuar sent superiors a nosaltres, vam plantar cara i el resultat va ser molt més ajustat, 2-3.

I ara, ja a les acaballes de la primera fase, on elles es troben situades a dalt de tot de la classificació, tornàvem a visitar la seva pista. Però, ara sí, les nenes del Torrelles no han permès a les del Cerdanyola que ni es mostressin, ni es poguessin sentir superiors a elles.

Han sortit a la pista, creient-se que no són inferiors a elles. Han sortit a la pista ben posicionades, lluitant, defensant i defensant molt bé i arribant a porteria més vegades que les del Cerdanyola. A la meitat de la primera part, les nenes del Cerdanyola s’han avançat en el marcador. Aquest resultat s’ha mantingut al llarg dels minuts restants. Resultat 1-0. Les sensacions que transmetien les nenes a la pista eren traslladades a la grada. Un resultat dotat de sentit només veient-les jugar com estaven jugant!

La segona part s’ha iniciat amb un gol força primerenc de les nenes del Cerdanyola (2-0). I, l’actitud de les nenes del Torrelles, era la que havia de ser, lluita, confiança i bon joc. I han estat capaces d’igualar el marcador (2-2). Les ocasions del Torrelles han continuat sent bones, però en dues pilotes robades a la nostra pista, en dos contratacs similars, de nou el Cerdanyola, s’ha avançat amb dos gols més (4-2) Però a les acaballes ja del partit, a un minut i mig del final, en la jugada posterior a un llançament de falta directa, el Torrelles marca el seu tercer gol. Però tots en volíem més. I així ha estat, només a 8 segons del final, un gran gol, no només pel que significava, sinó per la seva execució, ha provocat una gran explosió a la grada i a la banqueta.

Probablement el millor partit del Benjamí Femení.

Moltes gràcies noies! Felicitats noies!

El partit d’aquesta tarda ha fet honor al crit de les nostres nenes... Somos la leche!!

BENJAMÍ A 1 - FC MARTINENC A 8

Partit contra el Martinenc amb poca història.

Primer de tot, felicitar al contrari pel seu joc, i en segon lloc, felicitar els nostres jugadors perquè tot i el resultat, l'actitud de l'equip ha sigut bona.

El nostre equip ha estat tot el partit defensivament molt concentrat i quasi sense perdre la posició; en atac no ha existit.

Cal destacar els dos nostres millors defenses i la porteria. Tot i el resultat...Felicitats Torrelles!!!

PREBENJAMÍ A 3 - IGUALADA HC C 1

Aquest dissabte ens ha visitat l'Igualada.

La primera part, una mica endormiscats, ha acabat amb el resultat de 1-1. A la segona i la tercera ha millorat el joc del Torrelles i han acabat amb un 2-0 i un 3-1 al nostre favor.

Amunt Torrelles!!

PREBENJAMÍ INICIACIÓ A 3 – HC MONTBUI Nolor 0

Hem començat el partit molt bé. Avui estem atacant molt i aconseguim que ens entrin moltes pilotes. Diferents jugadors del nostre equip han tingut l’oportunitat de marcar gol. A més a més, quan el contrincant ens pren la pilota, ens col·loquem ràpidament a lloc i els la prenem; i quan no ho hem aconseguit, el nostre porter se les ha anat parant. Cap al final del partit, ens hem començat a passar molt més la pilota. Ens hem esforçat molt i hem estat pressionant tota l’estona. Com es nota que mica en mica n’anem aprenent!

L’equip contrincant també s’ha esforçat molt i tots hem fet un bon partit.

Ens ho hem passat molt bé!

Els resultats del partit han sigut: 5-0 / 1-0 / 2-1.

Ànims i endavant!!!

IGUALADA HC A 3 - PREBENJAMÍ B 0

Aquesta setmana visitàvem la pista de l'Igualada, són els primers del nostre grup, però en el partit jugat a Torrelles els havíem plantat cara i havíem tret un resultat molt ajustat.

Aqust cop no ha anat així, els nostres ho han intentat, però no han pogut fer gaire contra un equip superior.

Tot i ho haver fet un bon partit, el Torrelles no s'ha rendit i ha lluitat fins al final per marcar algun gol, i ho ha aconseguit (6-1, 5-1, 4-0).

No ens hem de desanimar, el joc dels nostres millora dia a dia, i això els fa veure que amb el temps, l'esforç i els entrenaments, cada cop jugaran millor i aconseguiran millors resultats.